SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

SERENA WILLIAMS // Reacții surpriză din lumea tenisului » Cum a fost recepționat scandalul făcut de Serena Williams: "Când un bărbat face asta, nu există repercusiuni! Felicitări!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 septembrie 2018 10:01

Serena Williams (36 de ani, 26 WTA) a fost învinsă în finala turneului de Mare Șlem de la US Open de japoneza Naomi Osaka (20 de ani, 19 WTA), 2-6, 4-6, după un meci marcat de discuțiile aprinse dintre americancă și arbitrul de scaun Carlos Ramos din setul secund.

  • CONTEXT: Serena Williams și-a pierdut cumpătul în timpul finalei pierdute la US Open în fața lui Naomi Osaka, 2-6, 4-6, după ce arbitrul Carlos Ramos a penalizat-o cu un game din cauza indicațiilor primite de americancă din partea antrenorului Patrick Mouratoglou. Serena a reacționat dur, numindu-l pe arbitru "hoț" și "mincinos". Toate detaliile, AICI

Deși multă lume a criticat-o pe Serena pentru ieșirile necontrolate avute în timpul meciului, mai multe voci din lumea tenisului au solidarizat cu jucătoarea americană după scandalul din finala US Open. 

"Multe lucruri au mers greșit în finala de la US Open. Coaching-ul ar trebui să fie permis la fiecare punct în tenis. Nu este, și, ca rezultat, o jucătoare a fost penalizată pentru acțiunile antrenorului său. Acest lucru nu ar trebui să se întâmple.

Când o femeie devine emotivă, e "isterică" și e penalizată pentru asta. Când un bărbat face asta, el este "deschis" și nu există repercusiuni. Mulțumesc, Serena, pentru că ai tras un semnal de alarmă cu privire la acest aspect. Multe voci ar trebui să procedeze la fel", a scris Billie Jean King pe Twitter.

În apărarea Serenei au sărit și Andy Roddick și Viktoria Azarenka.

"Cel mai prost arbitraj pe care l-am văzut vreodată...cel mai prost", a scris Roddick, completat de Azarenka: "E de rahat!"

Vezi și:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
1319238838149008
Serban Radu  •  09 Septembrie 2018, 22:58

Bufon pentru un comportament similar la adresa arbitrului a fost eliminat . Cred ca ar fi momementul ca *** Serena Williams sa nu se mai victimizeze si cel mai rusinos lucru sa nu mai invoce ca " sunt mama de fata si nu imi permit sa mint" Teatru ieftin care a urmarit sa strice bucuria unei jucatoare care a castigat US Open . Rusine si dezgust pentru o mare campioana care nu stie sa piarda .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1319238838149008
Serban Radu  •  09 Septembrie 2018, 22:16
Postat de Septimiu Codrean pe 09 Septembrie 2018, 13:42

Dragi prieteni , cine n-o iubeste pa Serena , nu iubeste America ! Cum Dumnezeu , indrazneste cineva sa -i dea avertisment acestei capodopere a biochimiei mondiale ! Cine indrazneste sa contrazica acest pachet de muschi facuti din plastic ? Inseamna ca e rus , e comunist, e antifeminist , e homofob ! Iubiti America si va curge lapte si miere ! Americanii sunt nr 1 la toate , iar noi nu ne bucuram pentru asta ? Serena a fost deposedata de titlu de catre un arbitru cumparat de rusi, chinezi si japonezi ! Poate si de locuitorii de pe luna !

Si de Soros si statul paralel

paiazze
paiazze  •  09 Septembrie 2018, 19:39

Sa nu cumva sa dati reactii si din tabara cealalta, care o pun la punct pe ***... Nu-i nimic, o sa le caut singur. Asa cum ar trebui sa-mi caut singur toate stirile sportive, sa nu va mai chinuiti voi degeaba prin redactie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează