SPORTURI  »  TENIS  »  MESAJE

Ce mesaje a primit Serena Williams de la Michelle Obama, Nadal sau Tiger Woods, după retragerea din tenis

Serena Williams/ foto Imago Images +40   FOTO
Serena Williams/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 septembrie 2022 08:55 / Actualizat sambata, 03 septembrie 2022 09:20

Serena Williams (40 de ani) s-a retras din tenis! Legendara jucătoare a pierdut cu Aija Tomljanovic (29 de ani, 46 WTA) la US Open (5-7, 7-6, 1-6) în ceea ce a reprezentat ultimul meci al carierei.

După retragere, Serena a fost asaltată de mesaje de la personalități imense din lumea sportului, dar și a politicii americane. 

„Felicitări pentru o carieră fantastică, Serena Williams. Cât de norocoși am fost să privim cum o tânără din Compton devine unul dintre cei mai mari atleți din toate timpurile. Sunt mândră de tine, dragă prietenă”, a transmis Michelle Obama, fosta Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii.

Legendara Serena Williams s-a retras din tenis! » Emoții și lacrimi după ultimul meci al carierei: „A fost o călătorie extraordinară. Îți mulțumesc, tată!”
US Open
Legendara Serena Williams s-a retras din tenis! » Emoții și lacrimi după ultimul meci al carierei: „A fost o călătorie extraordinară. Îți mulțumesc, tată!”

Personalități din sport, mesaje pentru Serena Williams

Îți mulțumesc, Serena, pentru tot ce ai făcut pentru sportul nostru. O uimitoare campioană

- Rafael Nadal

Cariera ei incredibilă a marcat istoria tenisului. Cu toate acestea, cele mai mari contribuții ale sale ar putea apărea de acum înainte. Îți mulțumim, Serena Williams! Călătoria continuă

- Billie Jean King

Serena Williams, ești cea mai tare pe teren și în afara lui. Îți mulțumesc pentru că ne inspiri pe toți să ne urmăm visurile. Te iubesc, soră mai mică

- Tiger Woods

Serena, mulțumesc. Datorită ție cred în acest vis. Impactul pe care l-ai avut asupra mea depășește orice cuvinte care pot fi puse cap la cap și pentru asta îți spun mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc, GOAT (n.r. - cea mai bună din toate timpurile)!

- Coco Gauff

Serena a însemnat atât de mult pentru tenis și pentru lume, dar și pentru America. Mă uitam la mulțime și sunt atât de mulți oameni aici care nu au mai fost niciodată la un meci de tenis, nu știau care este scorul, vorbeau despre puncte. Ea a adus tenisul la un nivel complet nou și a transformat acest sport

- Mats Wilander

FOTO. Serena Williams s-a retras din tenis

FOTO: Imago
Serena Williams, la Premiile Grammy 2024 / FOTO: Imago
Serena Williams, la Premiile Grammy 2024 / FOTO: Imago
Serena Williams, la Premiile Grammy 2024 / FOTO: Imago
Serena Williams, la Premiile Grammy 2024 / FOTO: Imago
+36 FOTO

Citește și:

Ucraineanca Kostyuk nu i-a strâns mâna Victoriei Azarenka, din Belarus, după meciul de la US Open: „Nu a condamnat public războiul”

Nick Kyrgios, către arbitrul de la US Open: „Miroase a marijuana. Nu ai de gând să faci nimic?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează