SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

VIDEO Nick Kyrgios, către arbitrul de la US Open: „Miroase a marijuana. Nu ai de gând să faci nimic?”

Nick Kyrgios/ foto Imago Images
Nick Kyrgios/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 septembrie 2022 10:39 / Actualizat vineri, 02 septembrie 2022 12:12

Nick Kyrgios (27 de ani, 25 ATP) s-a enervat în timpul meciului cu Benjamin Bonzi (26 de ani, 50 ATP), scor 7-6 (7-3) 6-4 4-6 6-4, în turul doi la US Open. Australianul a acuzat mirosul de marijuana care venea din tribune.

În timpul meciului, Kyrgios i-a comunicat arbitrului de scaun că este deranjat de mirosul care venea din tribunele arenei Louis Armstrong. „Nu vrei să le reamintești să nu mai fumeze sau ceva de genul ăsta, nu? Este vorba de marijuana. Marijuana! Este fum”, i-a transmis australianul arbitrului spaniol Jaume Campistol.

Kyrgios, deranjat de mirosul de marijuana din tribunele de la US Open

La finalul meciului cu Bonzi, Kyrgios a ținut să facă mai multe precizări. El a susținut că are probleme respiratorii în timpul meciurilor.

„Oamenii nu știu că sufăr de un astm puternic. Oricum mă chinui să respir când alerg dintr-o parte în alta. Marijuana nu e ceva ce vreau să miros între puncte”, a declarat Nick Kyrgios, potrivit CNN.

US Open, ultimul turneu de Mare Șlem pentru Serena Williams: „În mintea mea deja sunt câștigătoare”
US Open
US Open, ultimul turneu de Mare Șlem pentru Serena Williams: „În mintea mea deja sunt câștigătoare”

Finalistul de la Wimbledon din acest an (înfrângere cu Djokovic cu scorul de 6-4, 3-6, 4-6, 6-7) a vorbit și despre presiunea sub care se află, după parcursul impresionant de la Grand Slam-ul Marii Britanii.

„E mult stres pe umerii mei, de fiecare dată mă aștept să joc foarte bine. Probabil ar trebui să am așteptări mai mici, nu pot juca la fel ca într-o finală de Wimbledon de fiecare dată. La acest nivel, sunt foarte mulți jucători capabili”.

Citește și alte știri din tenis:

România a rămas fără reprezentante pe tabloul feminin de la US Open » Begu și Cîrstea, înfrângeri în meciuri epuizante

Cu nasul tăiat, Rafa Nadal s-a calificat în turul 3 la US Open » „Accidentat” de propria rachetă!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  02 Septembrie 2022, 15:07

Te iubim ...Nick ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează