SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

US Open, ultimul turneu de Mare Șlem pentru Serena Williams: „În mintea mea deja sunt câștigătoare”

Serena Williams, Foto: Imago Images
Serena Williams, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 02 septembrie 2022 10:36 / Actualizat vineri, 02 septembrie 2022 12:03

Serena Williams (40 de ani, locul 413 WTA), aflată la ultimul turneu al carierei, s-a calificat în turul al treilea și a vorbit despre cum privește această competiție.

  • Serena Williams o înfruntă, sâmbătă, 3 septembrie, după ora 02:00, pe australianca Ajla Tomljanovic (29 de ani, 49 WTA), în turul 3 de la US Open. Partida va fi în direct la TV pe Eurosport1.

Americanca în vârstă de 40 de ani a trecut, joi, de Anett Kontaveit, 2 WTA, cu 7-6 (4), 2-6, 6-2 și urmează să o întâlnească în turul al treilea pe Ajla Tomljanovic, 46 WTA.

Florin Andone a revenit în Spania după despărțirea de Brighton: „Am transferat un mare cunoscător al campionatului”
SPANIA
Florin Andone a revenit în Spania după despărțirea de Brighton: „Am transferat un mare cunoscător al campionatului”

Serena Williams: „În mintea mea deja sunt câștigătoare”

Simt în acest moment că nu am nimic de pierdut, că tot ce mi se întâmplă este un bonus. E un sentiment ciudat pentru că trebuie în același timp să mă bucur de experiență, dar și să fiu concentrată. 

Simt că toată cariera mea am avut un mare X pe spate, chiar de când am câștigat în 1999 la New York, primul meu trofeu de Mare Șlem. Totuși acum totul e diferit pentru că în mintea mea am câștigat deja

E incredibil câte lucruri am reușit în carieră. Așa că înainte de meciul cu Anett mi-am spus, că trebuie doar să joc, să fiu Serena”, a subliniat jucătoarea cu 23 de trofee de Mare Șlem în palmares.

Serena Williams s-a impus la US Open de șase ori, în 1999, 2002, 2008, 2012, 2013 și 2014. Dacă primul său trofeu de Grand Slam a venit în 1999, la New York, deocamdată ultimul datează din 2017, de la Australian Open.

VIDEO. Rezumatul meciului Serena Williams - Anett Kontaveit

Citește mai multe știri din tenis:

Cu nasul tăiat, Rafa Nadal s-a calificat în turul 3 la US Open

Celebritățile s-au îmbulzit ca s-o vadă pe Serena Williams la US Open » Cine a răpit toate privirile

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
tricisport
tricisport  •  03 Septembrie 2022, 18:53

Thank youuuu... AJLA!

Clampita66
Clampita66  •  03 Septembrie 2022, 05:48

Ajla Tomljanovic a trimis acasă ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

clubman
clubman  •  02 Septembrie 2022, 12:06

Totusi, nu se opreste odata circul asta?! Hulk Hogan si The Undertaker ar fi invidiosi pentru un asemenea ''scenariu'' si astfel de ''evolutii''.... Pana unde va merge mascarada asta, pana in finala?! Tot ce se intampla te umple de greatza...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează