SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

VIDEO + FOTO Serena Williams a produs surpriza serii la US Open » A eliminat-o pe numărul 2 WTA, după un meci spectaculos

Serena Williams // FOTO: Imago +18   FOTO
Serena Williams // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2022 08:42 / Actualizat joi, 01 septembrie 2022 09:14

Aflată la ultimul turneu din carieră, Serena Williams (40 de ani, locul 413 WTA) începe să atragă toată atenția la US Open. S-a calificat în turul 3, după ce a trecut de estona Anett Konteveit (26 de ani, 2 WTA), scor 7-6(4), 2-6, 6-2. 

Campioană în 23 de turnee de Grand Slam, Serena Williams a amânat din nou momentul retragerii. Sportiva din SUA continuă la US Open, după ce a câștigat un meci de 2 ore și 29 de minute în fața celei de-a doua favorite a turneului. 

Serena Williams continuă la US Open. A învins-o pe Anett Kontaveit

Pe cea mai mare arenă de tenis din lume, Arthur Ashe Stadium (23.771 de locuri), Serena a oferit o nouă prestație spectaculoasă și a dat peste cap calculele hârtiei. 

Primul set a fost decis la tie-break, deși Serena Williams a servit la 5-4 pentru a câștiga setul. În tie-break, Serena a reușit o singură dată să câștige pe serviciul lui Anett, suficient pentru a lua setul.

+14 FOTO

Kontaveit a început mai bine partea secundă. A condus cu 3-0 și 4-1, reușind să câștige setul cu 6-2. Meciul a intrat în decisiv, acolo unde Serena a dominat jocul. A făcut rapid break-ul și se menținut în avantaj. La 5-2, Williams a mai câștigat o dată per serviciul adversarei și a închis setul cu 6-2.

3.00era cota Serenei la victorie. Kontaveit avea 1,38

În runda următoare, Serena Williams va juca împotriva australiencei Ajla Tomljanovic (29 de ani, 49 WTA).

Sunt o jucătoare destul de bună (n.r- râde). Asta fac cel mai bine. Îmi plac provocările

- Serena Williams

VIDEO Rezumatul meciului Serena Williams - Anett Kontaveit

Citește și: 

Daria Snigur a eliminat-o pe Halep, apoi a părăsit competiția în turul secund de la US Open

Gabriela Ruse, eliminată de Cori Gauff în turul secund de la US Open 2022 » Tie-break palpitant!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
wheelwright
wheelwright  •  01 Septembrie 2022, 12:53

Nu am vazut meciul, dar banuiesc ca a cazut psihic Kontaveit, pentru ca tehnic si rational era imposibil s-o bata Serena in zilele astea. M-am uitat, are un culoar bun pana in semifinale, cand apar cele bune de pe celalalta parte de tablou. Stiu ca vor americanii sa ii dea trofeul, dar sper ca una sa aiba sange rece si sa ignore presiunea tribunelor si intimidarea media din State si sa-i traga o mama de bataie.

fantasma
fantasma  •  01 Septembrie 2022, 12:42

Păi ia să vedem, meciul următor va fi contra lui Ajla Tomljanovic, nr 46 WTA, jucătoare din Australia care dacă nu mă înșeală memoria, a învins-o la Cincinnati pe Paula Badosa și a pierdut în sferturi la Kvitova. Nu cred că Serena va merge mai departe!

1cesare
1cesare  •  01 Septembrie 2022, 12:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează