SPORTURI  »  TENIS  »  REVENIRE

Serena Williams revine în circuit la 4 luni după naştere » Primul turneu la care va participa americanca

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 octombrie 2017 10:44

Directorul Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, a anunţat că Serena Williams va participa cel mai probabil la ediţia din 2018, în încercarea de a-şi apăra titlul câştigat anul trecut. 

Craig Tiley, oficialul competiţiei australiene, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că este încrezător că Williams va reveni în circuit şi va participa la Australian Open.

"Serena va reveni. Suntem nerăbdători să o primim din nou şi să încerce  doborârea recordului pentru cele mai multe titluri de Mare Şlem câştigate", a spus Tiley, citat de Sports Illustrated.

Serena Williams a născut o fetiţă pe data de 1 septembrie şi a revenit deja la antrenamente. Ea era însărcinată anul trecut, când a cucerit trofeul de la Australian Open.

Turneul de la Australian Open va avea loc în perioada 15-28 ianuarie 2018. Trofeul de la turneul feminin va fi înmânat anul viitor de Billie Jean King, la 50 de ani după ce legendara jucătoare a câştigat primul său trofeu la Australian Open.

23 de trofee
de Mare Şlem a câştigat Serena Williams, cu unul mai puţin decât australianca Margaret Court, liderul all-time 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
spinoza
spinoza  •  11 Octombrie 2017, 14:47

Nu va mai face fatza! E gata!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close