SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Cum se pregătea Serena Williams înainte de duelul cu Simona Halep de la Australian Open

Serena Williams (39 de ani, 11 WTA)
Serena Williams (39 de ani, 11 WTA)

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2021 11:29 / Actualizat marti, 16 februarie 2021 11:45

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a fost învinsă de Serena Williams (39 de ani, 11 WTA), scor 3-6, 3-6, în sferturile de finală de la Australian Open 2021, iar sportiva din America a fost surprinsă într-o ipostază inedită înainte de meciul cu Simona Halep.

În timp ce Simona Halep se pregătea să intre pe suprafața de joc, organizatorii turneului de la Melbourne au publicat imagini cu Serena Williams, care se afla în sala de forță cu câteva minute înainte să fie chemată pe Rod Laver Arena. Serena a petrecut minute în șir pe bicicletă pentru a se pregăti pentru meciul din sferturile de finală cu Simona Halep, a 12-a întâlnire directă dintre cele două.

Serena Williams, duel cu Naomi Osaka în semifinale

Naomi Osaka se află printre principalele favorite la câștigarea Australian Open și a trecut fără probleme de Su-Wei Hsieh în sferturile de finală. Osaka a câștigat partida într-o oră și opt minute, scor 6-2, 6-2, iar numărul 3 mondial a ajuns la a 19-a victorie la rând după ce a învins-o pe sportiva din Taiwan și o va înfrunta pe Serena Williams în semifinalele turneului de Grand Slam.

Citește și alte știri despre Australian Open:

Cum poate fi învinsă Serena Williams? Un antrenor analizează slăbiciunea americancei: „Trebuie să faci asta ca s-o învingi”

Simona Halep, zece ani de schimbări de la prima confruntare cu Serena Williams

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
176901212832165
Dan Petnaise  •  16 Februarie 2021, 18:45

La toate meciurile Simonei, australienii au făcut așa. Pe ea o băgau cu o jumătate de oră înainte pe tunel cu geanta în spinare, în timp ce adversarele lor stăteau în sala de forță. Niște nemernici. Le scoate dulapul mințile din cap când o va bate pe Barty.

daniaania
daniaania  •  16 Februarie 2021, 12:13

Serena este o sportiva mare chiar daca are o varsta si este mai grasa. Talentul nu dispare... Simona noastra este bunicica si cam atata.

laurkro
laurkro  •  16 Februarie 2021, 12:07

Înainte de meci? Și-a primit perfuzia cu “vitamine”.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează