SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CHARLESTON

Serena Williams şi Maria Sharapova nu participă la Charleston

maria serena
maria serena

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 aprilie 2010 00:00

Jucătoarele de tenis Serena Williams, numărul unu mondial, Maria Sharapova şi Sabine Lisicki au anunţat că nu vor participa la turneul WTA de la Charleston.

Americanca a motivat că va absenta din cauza unei leziuni la genunchi care o ţine departe de teren de la începutul lunii februarie, după cîştigarea Australian Open. Serena Williams a precizat că genunchiul său stîng "nu este complet vindecat".

La turneul american, care va debuta luni, nu va participa nici Maria Sharapova, jucătoarea rusă acuzînd o leziune la cotul drept, de la un meciul pierdut în turul 3 la Indian Wells, din luna martie. 

Deţinătoarea titlului al turneului de la Charleston, Sabine Lisicki din Germania, va fi de asemenea absentă, din cauza unei accidentări la glezna stîngă.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează