SPORTURI  »  TENIS  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Sfat pentru Simona Halep: „Ăsta e viitorul tenisului și are probleme” » Ce șanse are să mai câștige un Grand Slam

FOTO: Guliver/GettyImages +36   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020 10:25 / Actualizat miercuri, 21 octombrie 2020 11:14

Sever Dron (76 de ani), finalist cu România în ediția din 1969 a Cupei Davis și fost căpitan nejucător al echipei de Fed Cup, a fost invitat GSP LIVE și a vorbit despre Simona Halep (29 de ani, 2 WTA).

Fostul jucător este de părere că Simona Halep mai poate triumfa în turneele de Grand Slam, după victoriile de la Roland Garros și Wimbledon, și i-a dat un sfat acesteia: să intre mai mult în teren.

VIDEO Sever Dron: „Simona Halep încă mai poate să câștige turnee de Grand Slam”

„Viitorul tenisului mondial e să intri cât mai mult în teren. Aici cred că și Simona Halep mai are probleme. Îi place în spatele terenului, are zona ei în care e extraordinară. Să intre mai mult în teren! Dacă vrea, dacă știe, dacă are chef... E doar părerea mea! Adevărul e în racheta jucătorului, el știe cel mai bine.

Simona face parte din lotul celor care poate să mai câștige un un turneu de Grand Slam. Poate câștiga Wimbledon în 2021 sau Australian Open! E o jucătoare care știe să revină și să meargă mai departe. Și-l are și pe Darren Cahill lângă ea, care va analiza situația”,a declarat Sever Dron la GSP LIVE.

Citește mai multe știri din tenis: 

FRT a câștigat definitiv disputa cu MTS! Forul condus de Ion Țiriac așteaptă banii: „Vrem restituirea imediată, actualizată cu rata inflației”

„L-a luat pe tatăl Mariei Sharapova de gât și l-a aruncat în coșul de gunoi! De atunci nu m-a salutat” » Adevăratul motiv al unei rivalități celebre din tenisul feminin

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
reteleanu
reteleanu  •  21 Octombrie 2020, 11:43

tendinta tenisului actual, din ce vad eu, este exact opusa fata de ce recomanda domnul dron, dar...ma rog. fiecare cu parerea lui.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează