SPORTURI  »  TENIS  »  WTA TORONTO

Cum arată cotele înainte de Halep - Haddad Maia » Pentru ce luptă Simona în finala WTA Toronto

Simona Halep // FOTO: Imago
Simona Halep // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 august 2022 13:28 / Actualizat duminica, 14 august 2022 13:41

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) și Beatriz Haddad Maia (26 de ani, 24 WTA) se întâlnesc în finala turneului de la Toronto. Meciul se joacă de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și va fi televizat pe Digi Sport 2.

Înainte de meci, Simona Halep este văzută drept favorită la câștigarea turneului canadian.

Simona se duce unde nu mai speram s-o văd
editorial ctp
Simona se duce unde nu mai speram s-o văd

Cum arată cotele înainte de Simona Halep - Beatriz Haddad Maia

La casele de pariuri, Simona Halep este favorită, având o cotă cuprinsă între 1,54 și 1,60. De partea cealaltă, brazilianca, aflată la prima finală WTA 1000 din carieră, are o cotă între 2,37 și 2,60.

În ceea ce privește scorul final, bookmakerii consideră că Simona se va impune rapid, cu 2-0. Cota pentru un astfel de scor este 2,20, în timp ce pentru o victorie cu 2,1 cota este de 4,30.

Cota pentru ca Haddad Maia să câștige cu 2-0 este de 4,10, în timp ce pentru 2-1 cota este de 5,80.

1,57e cota pentru ca meciul să aiba sub 2,5 seturi

Pentru ce luptă Simona Halep la WTA Toronto

Simona Halep și-a îndeplinit unul dintre principalele obiective ale anului: revenirea în top 10 WTA. Românca a început turneul de la Toronto pe locul 15, iar datorită accederii în finală a ajuns la 2.940 de puncte, pe poziția a 9-a.

Dacă va cuceri turneul canadian, Simona va urca pe locul 6 WTA, cu 3,255 de puncte, depășind jucătoare precum Aryna Sabalenka, Garbine Muguruza, Belinca Bencic sau Emma Răducanu.

Dacă va câștiga, Halep va primi 900 de puncte WTA și un cec de 439.700 de dolari.

VIDEO Rezumatul meciului Simona Halep - Jessica Pegula

Citește și:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
zorrozabal
zorrozabal  •  14 August 2022, 18:07

Daca tot a ajuns in finala,ar fi bine sa și câștige Simona!Dar avem emoții- având in vedere ca in urma cu vreo 3 saptamâni- a pierdut la braziliana in semifinala de la Birmigham și s-a dovedit ca n-a fost o intâmplare,pentru ca braziliana a câștigat și in finala!

catalynn
catalynn  •  14 August 2022, 14:22

Am rămas azi noapte sa văd meciul dintre Pliskova și braziliancă. Deși Karolina părea cam din alt film (e drept ca așa pare mai mereu :-))) ) pana la urma meciul a fost extrem de echilibrat, a durat mai bine de 2 ore deși s-au jucat doar doua seturi intre doua tenismene puternice care in general nu prea stau la raliuri și caută sa închidă punctul in minim de lovituri. A lipsit foarte puțin ca cehoaica sa ducă meciul in decisiv, ceea ce poate ca era in avantajul Simonei, însă se vedea ca ajunsese deja la căpătul puterilor. La ce am văzut ieri cred ca Simona pleacă cu prima șansa așa cum spun și casele de pariuri. Succes Simonica!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează