SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR 2017

Simona a făcut marele anunț » Cine o va antrena pe Halep în 2018: "Va trebui să vorbesc cu el"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 octombrie 2017 10:09

Simona Halep, locul 1 WTA, a anunțat că și în 2018 va continua colaborarea cu antrenorul Darren Cahill.

Românca susține că vrea și ca Andrei Pavel, fost loc 13 ATP, să continue în echipa sa, cei doi începând colaborarea în urmă cu o lună.

"Echipa mea va rămâne la fel. Darren va fi cu siguranţă. Însă cu Andrei va trebui să vorbesc când ajung acasă. Dar sper să rămână în echipă", a declarat Halep la TV Digi Sport.

Despre Darren Cahill, 52 de ani, presa din Elveția, a scris că este dorit de Stanislas Wawrinka, locul 9 ATP. Simona Halep este antrenată de Darren Cahill din ianuarie  2016, ajungând împreună pe locul 1 WTA și jucând o finală de Grand Slam.

Citește și: SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA // Ce rămâne după înfrângerea cu Svitolina? Radiografia unui 2017-carusel pentru Simona Halep

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  29 Octombrie 2017, 09:54

Pavel daca e cerebral cum eu il stiu ,nu va accepta oferta din banca doua .Simona sa stie ca acest loc pe care-l ocupa acum se datoreaza mai mult conjucturii si mai putin jocului ei trasat de Chil . Pavel daca va fi respectat si de Simona va rezolva sincopele ei in tenis,fara supraveghetor si de ce sa nu o spunem,cu un salar mult mai mare ca al lui .

tihi
tihi  •  29 Octombrie 2017, 08:42
Postat de haideusicfr pe 28 Octombrie 2017, 20:51

Succes Simona ! Esti o luptatoare . Adevarul ca suntem si noi cei care te iubim indoctrinati de clasamentul asta. Ziaristii ar trebui sa nu mai faca atatea calcule. Naiba sa-l ia de clasament nu stiu de care....

Dintre cele 8 campioane ,adevarata campioana va fi ori Wozniacki ori Venus W. Asta este spuma pe tort !! Clasamentul WTA nu are valoare,este una temporara si de conjunctura!! Are doar valoare simbolica si statistica !

haideusicfr
haideusicfr  •  28 Octombrie 2017, 20:51

Succes Simona ! Esti o luptatoare . Adevarul ca suntem si noi cei care te iubim indoctrinati de clasamentul asta. Ziaristii ar trebui sa nu mai faca atatea calcule. Naiba sa-l ia de clasament nu stiu de care....

Vezi toate comentariile (9)
Comentează