SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI

Simona Halep a cerut intervenţia antrenorului în primul set contra Camilei Giorgi: ”Trebuie să fac ceva!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 29 martie 2015 22:23

Simona Halep a simţit că pierde jocul din mînă în primul set al meciului disputat contra Camilei Giorgi.

Românca l-a chemat pe antrenorul Victor Ioniţă pentru a-i oferi sfaturi la scorul de 4-3 pentru jucătoarea din Italia, după ce Halep condusese cu 3-2. "Trebuie să fac ceva!", i-a transmis jucătoarea noastră tehnicianului.

"Mi se pare că loveşti mingea foarte bine, dar ai oprit picioarele. Trebuie să le mişti tot timpul. Continuă să serveşti pe corp. Trebuie să fii reactivă, să nu dai moale după retur.

Nu trebuie să apuce să preia controlul. Trebuie să rămîi solidă, chiar dacă ai avut o şansă la 3-2 şi ai greşit o minge uşoară. Vor mai fi şi alte oportunităţi”, au fost indicaţiile lui Victor Ioniţă.

Sfaturile sale s-au dovedit a fi excelente, Simona reuşind să cîştige următoarele trei game-uri şi primul set al partidei. Halep s-a impus şi în setul doi, 7-5, iar în optimi, o va întîlni pe Flavia Pennetta, care a trecut de Viktoria Azarenka 7-5, 7-6.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
telllll
telllll  •  30 Martie 2015, 09:03

Penetta a trecut de Azarenka cu scor 7-6(7-5),7-6(8-6)nu cu 7-5,7-6 vum ziceti voi ,habar n-aveti ,

mplttev
mplttev  •  30 Martie 2015, 07:43

"Crede și picioare" ăsta se crede mare antrenor, mare. Nu este, dar oricum mă bucur că Simona se înțelege cu el și chiar dacă nu îi recomandă el mare lucru, Halep are o stare de determinare după dialogul cu el.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  30 Martie 2015, 00:58

LA COMENTARIUL LIVE ERA UN NENE CARE NE SPUNEA CA I LABILA PSIHIC DACA CERE ASA REPEDE SFATURILE ANTRENORULUI.BA SE SI LAUDA CA EL SE UITA LA TENIS DIN PERIOADA LUI MATUSALEM .O FI MURIT SARACU CA NU I AM MAI VAZUT - BESHINILE- DE ATUNCI

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close