SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Simona Halep a făcut MARELE anunț chiar înainte de Wimbledon: "Vreau o medalie olimpică pentru România! Acesta este visul meu acum"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iunie 2018 20:55

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a oferit un interviu celor de la WTA.com înaintea turneului de la Wimbledon.

  • Simona Halep debutează marți la Wimbledon împotriva lui Kurumi Nara (26 de ani, 101 WTA). Partida e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Eurosport.

"Presiunea a dispărut. Am reușit să îmi îndeplinesc visul și să sparg această barieră a turneului de Mare Șlem. Nu-mi mai fac griji din acest punct de vedere. Viața mea nu s-a schimbat după această performanță. Toți cei din jurul meu au rămas la fel, eu sunt aceeași.

Sunt pregătită. Abia aștept să înceapă turneul de la Wimbledon. Nu am nicio așteptare, chiar vreau să mă bucur de fiecare clipă. Vreau să zâmbesc mult. Sunt foarte fericită", a precizat Halep pentru WTA.com.

următoarea țintă: Jocurile olimpice

Simona Halep a dezvăluit că va merge la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020, unde va încerca să aducă titlul olimpic pentru România:

"Visam să câștig titlul la Roland Garros. Am reușit. Acum mi-am setat o altă țintă. Vreau o medalie olimpică pentru România. Pe asta mă concentrez în continuare. A fost incredibil să văd 20.000 de oameni pe Arena Națională. Am avut în permanență ochii în lacrimi. Este un sentiment unic să văd oamenii acordându-mi atât de multă atenție. M-am încărcat mult din energia transmisă de ei" .

Vezi și: CALCULE PENTRU LOCUL 1 // VIDEO Ce trebuie să facă Simona Halep la Wimbledon pentru a nu fi depășită de Wozniacki și Stephens

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
ray51
ray51  •  01 Iulie 2018, 13:03
Postat de balauru48 pe 30 Iunie 2018, 21:25

Ptiu pieri drace!

Cat esti de ... userist!

gicab
gicab  •  01 Iulie 2018, 09:59
Postat de catalynn pe 01 Iulie 2018, 02:25

Ai vrut sa spui Nara si Osaka!? :-)))

Primele orașe bombardate nuclear... sigur nu au scăpat de radiații... ca și cu zika e vorba ca sunt dăunătoare bebelușilor...

mishu_74
mishu_74  •  01 Iulie 2018, 04:12
Postat de badeadorian pe 30 Iunie 2018, 23:18

Suntem ferm convinsi ca tu , un ilustru necunoscut , poti arata macar un sigur gest patriotic . Incearca sa salvezi macar un catel de pe strada , ca incalzire ....

singurul sau gest patriotic ar fi sa-si schimbe cetatenia. in felul asta ar fi cu un roman mai prost

Vezi toate comentariile (16)
Comentează