TENIS  ·  FED CUP

Simona Halep a plecat să câștige războiul cu Franța din Fed Cup: „Nu mi-e frică de nicio jucătoare” + Segărceanu pune presiune pe numărul 2 WTA

Luni, 15 Aprilie

Franța și România se întâlnesc în semifinalele Fed Cup în weekend-ul 20-21 aprilie. Simona Halep (2 WTA) susține că nu îi e teamă de niciuna dintre jucătoarele din Hexagon. 

„Pe hârtie nu e mai dificil decât cu Cehia. Jucăm contra Franței și publicul va fi cu ei. E un public gălăgios, un public puternic. Trebuie să ne luăm energia de la apropiații noștri care vin să ne susțină. Nu ne dorim să ajungem la dublu, dar fetele sunt destul de puternice să câștige meciul.

Suntem puternice, într-o formă bună. Cred că și publicul care ne va susține va conta foarte mult și le mulțumesc celor care vor fi prezenți. Fiecare meci e diferit. Zgura în sală e un pic altfel față de zgura de la Roland Garros. Cred că am ajuns la un nivel ridicat pe zgură, dar fiecare meci e dificil. Nu mi-e teamă de nicio jucătoare, încerc să mă autodepășesc. Toate adversarele au un stil dificil, diferit. La nivelul acesta fiecare meci e greu”, a declarat Simona Halep la plecarea spre Franța.

Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al României, spune că-și pune toate speranțele în Simona Halep: „Ne gândim la mai multe variante pentru jucătoarea numărul doi la simplu. Suntem fericiți că nu sunt probleme de sănătate. Toate fetele sunt OK. Așteptăm să ajungem în Franța să vedem suprafața de acolo.

Am văzut niște filmulețe. Probabil va fi o zgură mai rapidă, gen Roland Garros. Diferența ar trebui să fie în favoarea noastră, că o avem pe Simona. Avem o jucătoare senzațională, cu o experiență bogată. Când ai o jucătoare care știi că-ți poate câștiga două meciuri în proporție de 90%, e mai ușor”.

„Suntem o echipă puternică și unită. Suntem pregătite pentru orice. Zgura reprezintă un avantaj, că e suprafața noastră favorită. Publicul va avantaja publicul gazdă” Irina Begu

Și franțuzoaicele s-au întâlnit pentru a pregăti întâlnirea cu România.

 

program

Citește și:

Mihaela Buzărnescu prezintă principalul atu pentru semifinala de Fed Cup cu Franța: „Ne-am unit foarte mult”Reacţia lui Şerban Huidu după ce a fost ironizat și asociat cu Mario Iorgulescu

Libertatea

Comentarii (2)

ray51  •  16 Aprilie 2019, 08:44

Un meritat 3:1 ar fi scorul elegant fata de Franta greu incercata de incendiul de la Notre Dame. Dublul nostru trebuie sa puncteze!

mosvasile  •  15 Aprilie 2019, 17:38

"Gazetarii"astia-de Spiru Haret- au numai "razboaie"in vocabular!Chiar si cand e vorba de un sport" ca tenisul!

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Seul

Digi 4
07:00 Tenis, WTA

Turneul din Osaka

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Guangzhou

Digi 2, Digi 3
18:00 Fotbal, Liga 2

Petrolul - Sportul Snagov

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
20:00 Fotbal, Turcia

Alanyaspor – Fenerbahce

Look Sport 2
21:00 Fotbal, Liga 1

Viitorul - Gaz Metan Mediaș

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
21:30 Tenis, Bundesliga 2

St Pauli - Hamburger

Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A

Torino - Lecce

Digi 3, Look Plus
Program TV complet

Liga 1