SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Simona Halep a prefațat duelul cu Elina Svitolina de la Turneul Campioanelor: „Simți ca și cum ai juca în fiecare zi o finală de Grand Slam”

Articol de GSP - Publicat marti, 29 octombrie 2019 09:09

Simona Halep (28 de ani, 5 WTA) a învins-o ieri pe Bianca Andreescu (19 ani, 4 WTA), scor 3-6, 7-6(6), 6-3, iar acum se pregătește pentru următorul meci din Grupa Violet, cel cu Elina Svitolina (25 de ani, 8 WTA).

„Pare că-i place suprafața de aici, o simte. Are încredere pe această suprafață. A câștigat aici anul trecut. E ceva măreț să câștigi acest turneu pentru că te simți ca și cum ai juca în fiecare o zi o finală de Grand Slam. 

Va fi cu siguranță un meci dificil. Abia aștept. Dar mai întâi vreau să mă bucur de ziua liberă. O să încerc să mă recuperez și vom vedea. Sunt pregătită însă să lupt din nou și sunt fericită că mă aflu în această poziție”, a declarat jucătoarea noastră.

La finalul confruntării epuizante contra Biancăi Andreescu, Halep a prefațat duelul cu ucraineanca Svitolina, care va avea loc miercuri, în jurul orei 12:30.

4-4e raportul meciurilor directe dintre Halep și Svitolina. Românca a câștigat ultimul meci direct, în semifinalele de la Wimbledon din acest an, scor 6-1, 6-3

Rezumatul meciului Simona Halep - Bianca Andreescu

Cum arată grupele

  CLASAMENT GRUPA ROȘIE 

JucătoareMeciuriSeturiPuncte
1. Ashleigh Barty12-11
2. Naomi Osaka12-11
3. Belinda Bencic11-20
4. Petra Kvitova11-20

 

CLASAMENT GRUPA VIOLET

JucătoareMeciuriSeturiPuncte
1. Elina Svitolina12-01
2. Simona Halep12-11
3. Bianca Andreescu11-20
4. Karolina Pliskova10-20

Vezi și: 

HALEP - ANDREESCU // VIDEO Simona face analiza video a celor mai tari puncte: „Iubesc această lovitură”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează