TENIS  ·  CADOU

Simona Halep a primit cel mai neașteptat cadou » Darren Cahill i-a trimis un pachet din Australia: „Abia aștept să-l folosesc”

Darren Cahill și Simona Halep. foto: Guliver/Getty Images
Darren Cahill și Simona Halep. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 07 mai 2020 19:28

Simona Halep e în continuare în izolare, iar data la care competițiile din tenis urmează să fie reluată e tot neclară. Sportiva noastră încearcă să rămână conectată la pregătire, iar Darren Cahill tocmai ce a venit în sprijinul acesteia.

Halep (28 de ani, locul doi în iearahia feminină) a primit un colet de la antrenorul Darren Cahill, pachet trimis în România tocmai din îndepărtata Australie, notează ziare.com. Ce conținea el?

Un sistem modern „PlaySight Go”, care are rolul de a monitoriza din mai multe unghiuri sesiunile de antrenament

Darren Cahill, cadou pentru Simona Halep: „Abia aștept să-l folosesc”

Abia aștept să folosesc noul sistem. I-am trimis un dispozitiv Simonei în România pentru a putea urmări live ședințele de pregătire și pentru a putea să asist la antrenamente

Conectăm sportul prin tehnologie și lumea devină mai mică și mai bună”, a fost mesajul publicat de Darren Cahill pe Twitter. 

După 15 mai, Halep ar putea reveni la antrenamente în compania lui Artemon Apostu Efremov, celălalt antrenor al campioanei en-titre de la Wimbledon. 

VIDEO. Cum s-a relaxat Simona Halep în timpul izolării

Citește și alte știri despre Simona Halep:Motivul perchezițiilor făcute azi la mai multe locuințe ale Duduienilor. Întâlniri secrete desfășurate între șefi ai Poliției Române și interlopi periculoși. Ce ar căuta, de fapt, poliția
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Barbora Krejcikova
Digi
Program TV complet

Liga 1