SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Simona Halep a pus mâna pe telefon și a sunat-o pe Petra Kvitova! Ce au discutat jucătoarele care se luptă pentru locul 2 WTA

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2019 09:46

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) are o relație specială cu cehoaica Petra Kvitova (29 de ani, 2 WTA). În timpul turneului de la Australian Open, românca a comunicat constant cu jucătoarea care avea să ajungă până în ultimul act al competiției de la Melbourne.

„Simona m-a sunat de trei ori în timpul turneului de la Australian Open. Ea a fost printre puţinele care mi-au dat mesaje de încurajare. A fost foarte frumos din partea ei. Mă bucur că la acest nivel înalt există loc şi pentru astfel de relaţii între rivale. 

Nu am vorbit despre clasament. Eu încerc să-mi îmbunătățesc jocul și cred că se va observa asta și în ierahia WTA”, a declarat Kvitova într-o conferință de presă. 

Halep o poate depăși în clasament

Petra Kvitova, a doua în clasamentul WTA condus de Naomi Osaka, a pornit săptămâna cu un avans de 708 puncte față de Simona Halep.

Cehoaica nu a reușit să își apere trofeul la Sankt Petersburg, acolo unde a fost eliminată de Donna Vekic în sferturile de finală, și rămâne cu un avantaj fragil, de 338 de puncte. 

Următorul turneu la care cele două participă este la Doha, Qatar, între 11 și 16 februarie.

Kvitova este campioane en-titre și acolo, având de apărat nu mai puțin de 900 de puncte. Simona a pierdut în semifinale, contra lui Garbine Muguruza, și are de protejat doar 350 de puncte

 

Vezi și: 

Turneul New Haven, unde Simona Halep și-a început ascensiunea, dispare din circuitul WTA! Românca a reacționat imediat

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dubluv
dubluv  •  02 Februarie 2019, 10:32

Simona a pus mana pe telefon si a sunat-o pe Kvitova, asa se spune la tara. Cei care stiu sa vorbeasca spun 'Simona a sunat-o pe Kvitova'.

12luminaverde
12luminaverde  •  02 Februarie 2019, 10:25

E o alta dimensiune; greu de inteles pentru cei care n-au facut sport... Respect pentru ambele...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close