SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Simona Halep a vorbit despre perioada grea din 2018: „Mă întrebam: va mai veni acea zi sau nu?”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 08:58

Simona Halep (27 de ani / 3 WTA) a dezvăluit coșmarul prin care a trecut înainte de a câștiga Roland Garros în 2018, primul ei titlu de Grand Slam. Jucătoarea din România susține că-și pierduse încrederea în propriile forțe.

„Eram întotdeauna mulțumită de felul în care mă antrenez, dar îmi spuneam «Ok, acea mare zi va veni sau nu?». Întotdeauna am avut întrebarea asta în cap. Nu eram neapărat negativistă, dar era un fel de presiune.

De fiecare dată când începeam o conferință de presă, apărea această întrebare, dacă mai cred că voi câștiga un Grand Slam. Acum s-a încheiat și mă simt mai relaxată. Am fost incredibil de fericită, dar am muncit atât de mult pentru acel trofeu și eram foarte obosită”, a spus Simona Halep pentru revista Tennis Head.

„Am fost la un restaurant cu aproximativ 50 de oameni, prieteni care au fost la meci, echipa și familia mea. Am sărbătorit până la 1 noaptea și apoi m-am întors la hotel și am adormit cu trofeul. Acesta a fost felul meu de a sărbători”
Simona Halep

 Citește și:

Simona Halep, taxată de Eurosport după prestația de la Australian Open! Specialiștii vin cu un verdict DUR după ce ea și-a acordat „aproape nota 10”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
klauz
klauz  •  30 Ianuarie 2019, 17:40
Postat de wishmaster pe 30 Ianuarie 2019, 12:46

bâști băh de-aici, ***... sun-o să-ți trimită ție RMNul, pârlitule! :D

Hei gsp.ro, adcia nu pot raspunde acestui *** care nu poate articula o idee coerenta??? Acestui prost care ia uitati-va doar ce "comentariu" poate sa produca?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steffanel
steffanel  •  30 Ianuarie 2019, 13:15

@klauz, esti prezent la fiecare articol despre Halep. Ai o mare problema copile cred ca urmaresti Gazeta, cum e o stire cu Halep hop si desteptu' de klauz. Du-te la articolul despre Begu si spune-ti si acolo parerea, tocmai a fost eliminata de la un mare turneu din Thailanda. Vai de capul nostru la meciul de FedCup daca nu-si castiga Halep meciurile, restul sunt varza. Esti irecuperabil si enervant. Nu te osteni sa raspunzi eu nu-ti cad in plasa sa ma cert cu tine.

wishmaster
wishmaster  •  30 Ianuarie 2019, 12:46
Postat de klauz pe 30 Ianuarie 2019, 11:54

Asta-i articol de umplut pagina, de bifat o activitate... Titlul induce in eraore, cu totii asteptam marile precizari pentru 2018 imposibil de facut: unde pretinzi tu, halepa, ca ti-ai facut "RMN"-ul? arata "RMN"-ul cu deplasare de vertebre? ce "doctor" ti-a pus tie "diagnostic" de "hernie de disc"? unde ti-a disparut "hernia"? de ce nu procedezi ca Andy Murray, un jucator cu adevarat accidentat? de ce te-ai antrenat non-stop cand tu pretindeai ca esti "accidentata"? cum a fost cand iti dadea Ons Jabeur cu terenu' in cap? nu ai mai rezistat in orgoliul tau, nu-i asa, asa ca ai cautat o scuza comoda? dupa care te-ai incurcat in propriile minciuni?

bâști băh de-aici, ***... sun-o să-ți trimită ție RMNul, pârlitule! :D

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează