SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA ROMA

Simona Halep a vorbit înainte de "sfertul" româncelor de la Roma: "Nu contează cine cîștigă"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 mai 2015 23:21

Simona Halep, locul 2 WTA, a vorbit despre meciul cu Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, din sferturile de finală de la Roma. 

"E o luptătoare foarte mare, a făcut un rezultat destul de bun pînă acum şi nu are nimic de pierdut. Nu contează cine va cîştiga, o româncă va fi în semifinale, aşa că pentru România e bine.

Eu am şansa mea mîine şi, cu siguranţă, voi lupta ca să cîştig. Sper sa fie un meci frumos şi să vină cît mai multă lume. Pe teren sîntem mereu adversare, dar nu o consider un adversar şi în viaţa de zi cu zi. Aşa că-i doresc succes şi să fie sănătoasă", a spus Halep pentru Dolce Sport.

Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA, şi Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, din sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma, se va disputa vineri, de la ora 13.00. Întîlnirea dintre cele două românce va fi prima de pe Arena Centrală, în direct la Dolce și liveTEXT pe GSP.RO. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
bosfor
bosfor  •  16 Mai 2015, 07:57
Postat de nightought pe 15 Mai 2015, 14:26

Eu unul , cred ca cel care persista in prostie esti tu , amice ! In primul rand ma deranjeaza ca ai pretentia sa crezi ca ideile tale stupide , ne reprezinta pe noi , romanii ! Pe mine nu ai sa ma reprezinti niciodata cu ineptii de genul albaneza , blaturi cu Tiriac si tampenii care sunt in capul tau ! Insa Simona , care e o sportiva desavarsita , da ! Ma reprezinta ! Iar daca la o discutie despre tenis , tu vii sa imi povestesti de Camataru si Dinamo si in mintea ta astea sunt argumente devii chiar penibil !

de la tine chiar nu aveam nici o pretentie nu ma asteptam sa pricepi ceva . exemplul cu camy este mai la indemana celor care iubesc sportul in general , pot da multe exemple . cel cu lance armstrong cum t.i se pare ?pe tine te reprezinta halep pt ca esti dobbitock sau poate ca duci mult cand esti umilit . poate ca esti obisnuit cu umilintele . fiecare cu talentul sau . *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nightought
nightought  •  15 Mai 2015, 14:26

Eu unul , cred ca cel care persista in prostie esti tu , amice ! In primul rand ma deranjeaza ca ai pretentia sa crezi ca ideile tale stupide , ne reprezinta pe noi , romanii ! Pe mine nu ai sa ma reprezinti niciodata cu ineptii de genul albaneza , blaturi cu Tiriac si tampenii care sunt in capul tau ! Insa Simona , care e o sportiva desavarsita , da ! Ma reprezinta ! Iar daca la o discutie despre tenis , tu vii sa imi povestesti de Camataru si Dinamo si in mintea ta astea sunt argumente devii chiar penibil !

bosfor
bosfor  •  15 Mai 2015, 12:08
Postat de Adrian Radulescu pe 15 Mai 2015, 11:36

Bosfor m-a incitat ca , altfel, taceam si lui ma adresez in mare parte ! E vorba de acea decizie (inteleapta de altfel) a Simonei sa nu joace in Canada. am tarversat oceanul, chiar in Canada, de cam...28 de ori. intotdeauna am avut nevoie de cel putin 3 zile de recuperare, defapt, ajustarea fusului orar. Sunt 7 ore diferenta si e groaznic. Te ia somnul pe la 6 dupamasa de nu poti sa stai in picioare. Nu fi "Gica contra" ca tot romanca e si Simona. Am innebunit de bucurie cand a batut-o pe Williams ieri (bine, mie mi-a ramas in cap si incidentul cu Sparlea Plus ca nu-mi plac featii williams deloc!) Dar la fel am urlat de bucurie cand a castigat Alexandra Dulgheru ! Chiar daca ai alta parere iart-o si tu pe Simona ca n-o fi foc ! De altfel, daca verifici, nici una din primele 25 din WTA nu au traversat oceanul din cauza turneelor europene. A fost williams dar ea se pregatea de turneele europene; de altfel a si pierdut cu Italia ! Ce dovada mai buna vrei !? Si va mai rog ceva: nu mai scrieti cu "K" in loc de "C" ca da o profunda senzatie de Coklar... (sic !)

sunt perfect de acord mister radulescu si trec si peste faza cu ,,K ,, si ,,cokalar,, nu-s ranchiunos . cand cineva baga intr-un com o subtilitate ca cea de la sfarsitul raspunsului dumitale chiar daca nu-mi pica bine si am halit.o razand si stii de ce pt ca din 100 de postaci nu gasesti 3 care sa inteleaga ce ai vrut sa insinuezi. ok deci sunt perfect de acord pana aici . asa este fus orar , te ia cu somn , cu ameteli , obosesti pici din picioare practic ajungi o epava in canada. bun asa dar acu vin si te intreb : oare adreea mitu nu practica acelasi sport ? cum sta tyreaba una e mai importanta ca cealalta sau cum e ca doar zici ca si una si cealalta sunt romance ? incerca sa faci un exercitiu de gandire si pune.te in locul tatalui lui andreea mitu sau pune.te direct in locul andreei . cum crezi ca se simte acum cand stie ca a suferit atat din cauza fuisului orar si tot ce ai spus dumneata ca doar dumneta ai spus legat de fed cup si canada si fus orar., deci revin cum se simte ea cand dupa atat ,,chinuiala,, va fi scoasa din echipa romaniei de una care a considerat ca e prea mult sa se sacrifice si sa meraga in canada invocand printre motive exact lucrurile pe care le-ai mentionat dumneata in apararea ei( fus orar oboseala etc .) nu ti se pare ca una face tortul si alta-l mananca?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează