TENIS  ·  CORONAVIRUS

Simona Halep, într-o campanie Nike: „Dacă ai visat să joci pentru milioane de oameni, acum e șansa ta”

Sambata, 21 Martie, 20:47

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) transmite constant mesaje despre măsurile pe care românii trebuie să le respecte pentru a împiedica răspândirea coronavirusului. 

Simona Halep își petrece această perioadă în locuința de la București, în izolare, și are timp să comunice cu fanii de pe rețelele de socializare. Românca s-a alăturat unei campanii a celor de la Nike, sponsorul ei tehnic: „Joacă-te în casă, joacă pentru lume!”.

Halep, activă în lupta cu coronavirusul

Simona a distribuit două mesaje în spiritul campaniei. Unul dintre ele a fost ilustrat cu un scurt clip în care sportiva aleargă pe scările din interiorul casei: „Acum, mai mult ca niciodată, suntem toți o singură echipă. Jucați-vă în acasă!”.

Al doilea mesaj este unul folosit de sportivii care au contract cu Nike pe întreaga planetă: „Dacă vreodată ai visat să joci pentru milioanele de oameni din întreaga lume, acum e șansa ta. Joacă-te în casă, joacă pentru lume!”.

VIDEO / #vafibine Campanie GSP: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Citește și alte știri despre Simona Halep: Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1