SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

Simona Halep, într-o campanie Nike: „Dacă ai visat să joci pentru milioane de oameni, acum e șansa ta”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 martie 2020 20:47

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) transmite constant mesaje despre măsurile pe care românii trebuie să le respecte pentru a împiedica răspândirea coronavirusului. 

Simona Halep își petrece această perioadă în locuința de la București, în izolare, și are timp să comunice cu fanii de pe rețelele de socializare. Românca s-a alăturat unei campanii a celor de la Nike, sponsorul ei tehnic: „Joacă-te în casă, joacă pentru lume!”.

Halep, activă în lupta cu coronavirusul

Simona a distribuit două mesaje în spiritul campaniei. Unul dintre ele a fost ilustrat cu un scurt clip în care sportiva aleargă pe scările din interiorul casei: „Acum, mai mult ca niciodată, suntem toți o singură echipă. Jucați-vă în acasă!”.

Al doilea mesaj este unul folosit de sportivii care au contract cu Nike pe întreaga planetă: „Dacă vreodată ai visat să joci pentru milioanele de oameni din întreaga lume, acum e șansa ta. Joacă-te în casă, joacă pentru lume!”.

VIDEO / #vafibine Campanie GSP: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

VIDEO Ce eveniment sportiv obscur pentru România a urmărit Simona Halep astăzi: „Nu prea sigură ce se întâmplă, dar vă susțin” :)

VIDEO Simona Halep, jonglerii cu sulul de hârtie igienică: „La naiba, ești mai bună decât unii fotbaliști profesioniști!” » Pe cine a provocat sportiva din România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează