SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Ce eveniment sportiv obscur pentru România a urmărit Simona Halep astăzi: „Nu prea sigură ce se întâmplă, dar vă susțin” :)

Simona Halep și Darren Cahill
Simona Halep și Darren Cahill

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 martie 2020 17:26

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) nu poate sta departe de sport. Cum tenisul este oprit din cauza pandemiei de coronavirus, campioana de la Wimbledon urmărește... prima ligă de fotbal australian!

Port Adelaide, formația favorită a lui Darren Cahill, a debutat astăzi în noul sezon al primei ligi de fotbal australian. Startul a fost unul reușit, o victorie categorică, 76-29, în fața celor de la Gold Coast Suns. Aflată în izolare în București și fără posibilitatea de a se antrena așa cum planificase, Halep e cu ochii pe puținele evenimente sportive care încă se dispută. 

„Felicitări Port Adelaide FC pentru un start grozav de sezon. Nu sunt foarte sigură ce se întâmplă, dar vă urmăresc și vă susțin din România”, a scris Simona pe Twitter. 

Fotbalul australian, un sport inedit

Fotbalul australian este un sport cu adevărat special. Echipele sunt formate din 22 de jucători, dintre care 4 sunt rezerve. Cei 18 jucători titulari sunt dispuși pe 3 linii pe terenul oval. Și nu doar terenul este oval, cât și mingea.

Fotbalul australian are loc pe terenuri cu adevărat imense: acestea au 180 metri lungime și 155 metri lățime. Meciurile constau în 4 reprize a câte 20 de minute fiecare. 

În ceea ce privește modalitatea de punctaj, ei bine, un gol valorează 6 puncte. Golurile sunt validate doar dacă balonul trece printre barele din mijloc, care sunt flancate de alte două bare laterale, mai scunde. Dacă balonul trece printre o bară centrală și una laterală, golul valorează doar 1 punct.

VIDEO Ce eveniment sportiv obscur pentru România a urmărit Simona Halep astăzi: „Nu prea sigură ce se întâmplă, dar vă susțin” :)

VIDEO / Rezumatul meciului dintre Gold Coast și Port Adelaide

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

Darren Cahill, propunere după ce mai multe turnee au fost anulate: „Poate va fi util acest sistem”

VIDEO Simona Halep, jonglerii cu sulul de hârtie igienică: „La naiba, ești mai bună decât unii fotbaliști profesioniști!” » Pe cine a provocat sportiva din România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează