SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep și-a aflat prima adversară de la Bad Homburg » Nume importante prezente pe tablou

Simona Halep (30 de ani, locul 20 WTA) a învins-o pe britanica Katie Boulter (25 de ani, 141 WTA), scor 6-4, 6-1, și s-a calificat în semifinale la Birmingham. Tot astăzi, sportiva din Constanța și-a aflat prima adversară de la Bad Homburg. +13   FOTO
Simona Halep (30 de ani, locul 20 WTA) a învins-o pe britanica Katie Boulter (25 de ani, 141 WTA), scor 6-4, 6-1, și s-a calificat în semifinale la Birmingham. Tot astăzi, sportiva din Constanța și-a aflat prima adversară de la Bad Homburg.

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iunie 2022 21:28 / Actualizat vineri, 17 iunie 2022 21:28

Simona Halep (30 de ani, locul 20 WTA) a învins-o pe britanica Katie Boulter (25 de ani, 141 WTA), scor 6-4, 6-1, și s-a calificat în semifinale la Birmingham. Tot astăzi, sportiva din Constanța și-a aflat prima adversară de la Bad Homburg.

Halep are un program plin înainte de Wimbledon, competiție programată între 27 iunie și 10 iulie. Simona apare pe lista capilor de serie, numărul 4, la Bad Homburg. Turneul din Germania debutează luni. 

Halep - Siniakova, în primul tur de la Bad Homburg

În primul tur, Halep va da peste Katerina Siniakova (26 de ani, 63 WTA). Cehoaica este una dintre cele mai bune jucătoare de dublu din lume, cu un joc variat, iscusită în momentul urcărilor la fileu. Cele două s-au mai întâlnit de trei ori. Halep este în avantaj, scor 2-1.

4este locul ocupat de Siniakova în clasamentul de dublu. Alături de Krejcikova a câștigat 4 turnee de Grand Slam și aurul olimpic la Tokyo

Cum arată traseul Simonei de la Bad Homburg:

  • Optimi: Tamara Zidansek 
  • Sferturi: Amanda Anisimova 
  • Semifinale: Daria Kasatkina/Sloane Stephens/Bianca Andreescu/Martina Trevisan 
  • Finală: Belinda Bencic/Angelique Kerber/Veronika Kudermetova/Liudmila Samsonova

Simona Halep, după calificarea în semifinale la Birmingham

„A fost un meci foarte dificil, nu m-am simțit prea bine pe teren, dar am luptat până la capăt. M-am chinuit, dar sunt mulțumită. 

Katie este o jucătoare solidă, nu știam cum va veni mingea, nu am mai jucat până acum împotriva ei. Joacă agresiv, nu e ușor contra ei pe iarbă. 

Nu mă gândesc încă la Wimbledon. Sunt aici, vin după o perioadă complicată. Vreau să mă bucur de tot ce se întâmplă, am niște fani minunați”, a spus Simona Halep, după meciul câștigat cu Boulter. 

Simona Halep va urmări sfertul de finală dintre Giorgi și Haddad Maia, cel care va decide adversara din semifinale: „Mă voi uita la meciul următor. Ambele sunt periculoase. Mă voi uita, apoi voi analiza”.

Rezumatul meciului Katie Boulter - Simona Halep 4-6, 1-6

VIDEO Ion Țiriac despre Simona Halep: „Pe ea nu o ține fizicul, cât o ține creierul”

Citește și alte știri din tenis: 

Mouratoglou are un favorit-surpriză la Wimbledon: „Iată 3 motive pentru care ar trebuiți să vă temeți de el!”

Ion Țiriac, proiect grandios pentru tenisul românesc: „Cumpăr un turneu de 500 de puncte și îl mut la București!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
267890
267890  •  20 Iunie 2022, 08:59

Prima și ultima. N-ar fi rau să mai stea pe-acasă dna Halep, poate se mai uită la meciuri să vadă și ea cum se joacă acest sport.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează