SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Simona Halep - Ajla Tomljanovic. Detalii picante din viața următoarei adversare a lui Halep: l-a lăsat pe Nick Kyrgios pentru un jucător din TOP 10 ATP

Ajla Tomljanovic / Sursă foto: Instagram +6   FOTO
Ajla Tomljanovic / Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2021 21:31 / Actualizat luni, 08 februarie 2021 21:50

Simona Halep (2 WTA, 29 de ani) a debutat cu succes la Australian Open 2021 și a învins-o în turul I pe australianca Lizette Cabrera (23 de ani, 140 WTA), scor 6-2, 6-1.

Născută la Zagreb, Tomljanovic a dobândit cetățenia australiană în 2014, ascensiunea ei în WTA fiind larg susținută de Federația Australiană de Tenis. Apropierea de Australia i-a adus și o relație cu Nick Kyrgios (25 de ani, 47 ATP), unul dintre rebelii circuitului masculin. 

Tomljanovic si Kyrgios au fost împreună din 2017 până în 2019, când cei doi au pus capăt relației. La scurt timp, tenismena de 26 de ani a intrat într-o nouă poveste de dragoste, de data aceasta cu Matteo Berrettini, 24 de ani, 10 ATP, jucător care în 2019 a ajuns la Turneul Campionilor. 

+13 FOTO

Ajla Tomjloanovic, descrisă de Berretini: „Îmi place fizic și are un suflet pur”

Cei doi sunt împreună din luna august a lui 2019, iar Berrettini a explicat în Gazzetta dello Sport ce l-a atras la Tomljanovic: „În primul rând, mi-a plăcut de ea din punct de vedere fizic. Credeam că sunt atras de blonde, dar m-am regăsit alături de o brunetă. 

Ajla are un suflet bun, aș spune chiar pur, așa că am luat lucrurile pas cu pas în această relație. Datorită educației si culturii sale, a fost greu să ajung la ea, dar ceea ce am găsit m-a impresionat. Avem două pasiuni comune, câinii și serialele TV”, a mărturisit Berrettini. 

VIDEO Ajla Tomljanovic, declarații după victoria din primul tur de la Australian Open

Citește și alte știri din tenis:

VIDEO Simona Halep, primele declarații după victoria din turul I de la Australian Open: „A fost greu să încep turneul după atât timp de pauză, dar mă simt bine”

Detaliul interesant remarcat de Mats Wilander, după prima victorie reușită de Simona Halep la Australian Open: „Cred că, alături de Darren Cahill, realizează asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează