Comentarii (133)
adi_stelistul  •  16 August 2018, 10:21
Postat de robby73 pe 16 August 2018, 09:59

@adi_stelistul.....esti prost....atat @hohohoho....nu am aruncat cu noroi. Am spus doar ca sa folosit de o pauza (interventie medicala) pentru a intrerupe ritmul adversarei. Asta fac aproximativ toti in tenis si e legitim. Doar prostul ala de stelist , nu a priceput nimic.

Am inteles, "atat", sententios. Cum ziceam, plin de certitudini, ca toti oamenii inteligenti. Niciun dubiu, nicio reflectie. Asa te vreau.

Danut Ognean  •  16 August 2018, 20:31

fortza simona!gura mica contestatarilor

adi_stelistul  •  16 August 2018, 10:39
Postat de robby73 pe 16 August 2018, 10:35

@cpt.ahab....nu juca pe inteligentul, ca nu esti. Am citit mai multe comentari venite din partea ta. Nu au prea dat dovada de inteligenta.

Nu pot avea la fel de multe certitudini ca tine, asta e, dar am totusi cateva. De pilda, "comentarii" se scrie cu doi "i". Sau "s-a plans" se scrie cum am facut-o eu, nu cum ai facut-o tu intr-un comentariu anterior. Asta daca nu cumva le dai peste bot cu "esti prost... atat" si academicienilor care au fixat normele limbii romane. Intre noi fie vorba ar cam merita-o, prea ti-au complicat viata.

maxp  •  16 August 2018, 23:40
Postat de ticbis pe 16 August 2018, 17:02

Eu vorbeam aici de sportivi care sunt cunoscuti pe plan mondial; si Simona Halep este! La fel ca si Ilie Nastase sau Nadia Comaneci! Aia cunoscuti doar pe plan local raman pe locul lor, adica local!

:))) Aici esti chiar genial! Deci un campion mondial ramane doar pe plan local! Ba nene, prefer sa fiu campion mondial si anonim in lume, decat un ratat notoriu si cunoscut de toata lumea (cam ce incerci tu pe aici). Si crede-ma, sunt persoane care au o mare influenta asupra vietii tale (a noastre vreau sa spun, adica a populatiei lumii in general), de care n-a auzit nimeni. Asa ca poate te mai gandesti daca vrei sa pupi in fund doar celebritatea. Ceea ce spun n-are nicio legatura cu Simona Halep, sa nu fiu gresit inteles.

maxp  •  16 August 2018, 23:10
Postat de ticbis pe 16 August 2018, 16:48

Cred ca esti cam limitat de la natura... Bre, tu ai vazut-o vreodata la fata pe Chris Evert Lloyd sau pe Arthur Ashe? Ai auzit de ei sau nu? Daca nu i-ai vazut pe viu dar ai auzit de ei, asta inseamna si ce face acum Simona Halep pentru Romania! Am impresia ca esti ungur, d-ala... bine de tot! Ghinion! Te-ai nascut in tara gresita si acum suporti consecintele... nu e vina noastra ca si-a batut natura joc de soarta ta... :)))

Da ba' prostule, am si auzit de ei, i-am si vazut, ca urmaresc tenisul. Nevasta-ta n-a auzit de ei. Am inteles, esti un idiot complexat si extrem de impulsiv, daca nu poti purta o discutie, ti-as propune sa stai deoparte. Spre binele tau, eu cred ca e destul de clar ce am spus si asa si este. Nici macar nu contrazice ce spui tu, atata tot ca esti cam spalat pe creier si o duci in extrem ca sa hiperbolizezi ceva. In alta tara poate te-ai nascut tu.

undergrant  •  16 August 2018, 19:57

Toate intreruperile astea sunt in dezavantajul Leader-ului (Simonei) si favorizeaza Challenger-ul... Oricum, trebuie sa fim toti cu Fata noastra, cu Nr. 1 Mondial de care n-a auzit faimosul Patrick Mamouros, tipul cu aceeasi soarta ca a antrenorului lui Lance...

merace  •  16 August 2018, 19:28

Cand ploua, ploua la fel pentru toti. Simona stie deja cum e sa astepti sa treaca ploaia. Sper sa fie OK si sa bata iar. HAI SIMONA!

mosvasile  •  16 August 2018, 17:54

Si la Montreal a trecut mai greu de adversare in primele meciuri dar continuat in mod stralucit!acum-in primul meci de la Cincinati- pe langa probleme de concentrare-cu o adversara mai slab cotata-a avut si probleme cu coloana vertebrala!In setul 2-la scorul de 5-3 pentru ea-se batea cu pumnul in spate,jos!In aceste conditii este logic ca nu mai putea sa puna forta in lovituri si sa aiba aceiasi rapiditate in teren!

hohohoho  •  16 August 2018, 10:34
Postat de klauz pe 16 August 2018, 10:23

Nu e o problema de conjunctura, de un singur meci prost, ci una de lipsa de talent, de anti-joc. Halepa nu stie tenis, este doar o atleta musculoasa (mai musculoasa ca Serene, asa ca nu mai aratati cu degetul de doping...) care face tot posibilul sa trimita mingea peste fileu, oriunde, orbeste, pana adversara greseste. Fiecare meci al sau e la fel, chin, taras-grapis, la plezneala. E un fal "numar unu", un accident istoric. Bineinteles ca nu am nimic impotriva sportului, doar imoptriva acestei impostoare fara talent, o analfabeta care spune "incapere" la arena de tenis, o megal;omana prietena cu Firea care se vrea afisata pe stadionul national ca la circ, o neobrazata care trimite comentatorii vestici la Google Translate, un element strain de aceasta tara pe care s-a tot eschivat sa o reprezinte si la Fed Cup si la Olimpiada de la Rio. Ca acum mai merge, merge platita de sponsori si obligata de acestia.

Ma da tu ce ai facut pentru tara asta. Zi ceva cu ce ai contribuit tu, orice... Vad ca doar critici, recunosc ca esti f bine informat. Zi ceva care iti da tie dreptul sa o hartuiesti pe fata asta incontinuu. Ce vrei tu..sa se lase, sa lase alte sportive care nu au muschi? Zi tu ce vrei si pe cine vrei sa fie nr. 1...

zm3u  •  16 August 2018, 10:10
Postat de hohohoho pe 16 August 2018, 09:45

Spargatorii de seminte din peluze au luat repede specializarea in tenis si acum expun pareri de 2 bani si arunca cu noroi in singurul nostru sportiv de clasa mondiala. Nu inteleg dc va uitati la meciurile ei daca sunteti nemultumiti? E program non stop pe Private spice ca sa va satisfaceti singuri...

Cele cateva zeci de conturi de catei, tartani si ciobanei sunt impotriva sportului de ani buni! Sa fii marlan si prost in Romania a devenit o virtute de cand tara a cazut pe mainile unor prosti si penali inscaunati baroni si regi!:-))

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 14
Comentează