SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

Simona Halep, alegere surprinzătoare! Cu cine va face pereche la Rogers Cup

Foto: Guliver/GettImages
Foto: Guliver/GettImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 august 2019 22:06

Simona Halep (27 de ani, 169 WTA la dublu) va face echipă în proba de dublu de la Rogers Cup cu Leylah Annie Fernandez, jucătoare de 16 ani și ocupantă a locului 447 în clasamentul WTA la dublu și 257 la simplu.

Primul meci pe care cele două îl vor juca în proba de dublu va avea loc luni, în turul 1, nu înainte de ora 17:00, contra cuplului format din Kveta Peschke (Cehia) și Nicole Melichar (SUA), favoritele numărul 7 în proba de dublu.

Leylah Annie Fernandez a câștigat Grand Slam-ul de la Paris la juniori în vara acestui an.

leylah annie fernandez
Leylah Annie Fernandez // Foto: Guliver/GettyImages

În 2016, Simona Halep și Monica Niculescu au disputat finala Rogers Cup, pe care au pierdut-o în fața dublului Ekaterina Makarova - Elena Vesnina.

La simplu, Simona Halep (4 WTA la simplu) va juca în turul 2 de la Rogers Cup, marți sau miercuri, cu învingătoarea dintre Kristina Mladenovic (26 de ani, 49 WTA) și o jucătoare venită din calificări, al cărei nume nu este încă cunoscut.

Vezi și:

ROGERS CUP // VIDEO Simona Halep, asaltată de fani la Toronto! Imagini de la antrenamentul campioanei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close