SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP - ALISON RISKE // Halep, descătușată după victoria cu Alison Riske: "Nu e nicio problemă că joc și mâine, voi face totul pentru a câștiga din nou" » Cum explică setul-fulger pierdut azi

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 mai 2018 14:03

Simona Halep s-a calificat în turul secund de la Roland Garros după victoria în trei seturi izbutită în fața americancei Alison Riske, scor 2-6, 6-1, 6-1. Jucătoarea noastră a spulberat emoțiile din primul set, a câștigat categoric seturile doi și trei și a obținut o calificare pe deplin meritată.

La finalul meciului de pe Philippe Chatrier, liderul mondial i-a acordat un scurt interviu specialistei Eurosport Barbara Schett. 

"Îmi place să joc pe acest teren, mereu am fost emoționată. Să uităm primul set! Am avut puține emoții la început, apoi am încercat să-mi impun jocul și să revin, ceea ce am și reușit. 

Alison a fost agresivă, apoi m-am relaxat şi am jucat mai bine, fiind eu cea agresivă. Mereu mi se întâmplă aşa, să am meciuri amânate, dar sunt obişnuită să joc zi de zi. Sper să mă recuperez şi să joc bine. Nu am o problemă cu faptul că voi juca mâine (n.r - împotriva americancei Taylor Townsend).

Încerc să nu mă gândesc la faptul că joc pe Chatrier, încerc să-mi stăpânesc emoțiile. Nu vreau să mă gândesc la emoţii, dar e greu să le controlez. Încerc să dau tot ce am mai bun, dar trebuie să o iau pas cu pas", a declarat Simona, la finalul meciului cu Riske.

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (12)
2028997990696809
Liuta Cimpeanu  •  31 Mai 2018, 10:55

Trebuie sa credem in Simona! Ne face cinste! Putem fi mandri!

maxp
maxp  •  30 Mai 2018, 20:59
Postat de conasu_boeru pe 30 Mai 2018, 15:15

Aș fi curios de un meci cu Serena! Adică nr.1, contra ....nr. 451 și 36 de ani ! Voi pe cine ați miza ?!

Imi place ca insisti cu locul in clasament, de parca ar avea vreo relevanta. Sau pe varsta, ce se dovedeste din ce in ce mai des ca in cazul unora nu se vede ca in cazul altora. Pe Halep as miza, fara mari retineri, dar pe cu totul alte criterii pe care nu am sa ti le explic ca nu cred ca am cui. Dar nu m-ar mira niciun moment daca as miza gresit. Personal nu cred ca un astfel de meci e posibil, Serena s-ar putea sa nu treaca de turul 2. PS: As miza pe Halep daca prin absurd meciul s-ar juca maine. Avand totusi in vedere ca un astfel de meci nu ar putea avea loc decat in semi-finale, e foarte posibil sa ma razgandesc, deoarece daca Serena e capabila sa prinda semi-finale, inseamna ca e favorita la titlu.

maxp
maxp  •  30 Mai 2018, 20:55
Postat de duffyduck pe 30 Mai 2018, 15:51

Mizerabili francezii, cu programul de anul acesta. Anul trecut, Kerber (1) si Pliskova (2) au avut 3 zile intre turul 1 si turul 2.

Hai sa nu exageram, s-a decalat programul din cauza ploii, nu vad cum se puteau programa meciurile cu mult mai bine. Ce-i drept, parerea mea, Halep din postura de cap de serie nr 1, nu ar fi trebuit programata in primul meci de pe arena unde a jucat. Mai degraba era normal sa joace a doua, nici prea tarziu pentru ca apoi intra in discutie timpul de refacere pentru meciul de maine. Se intampla frecvent la GS-urile europene. Referitor la cele 3 zile pauza pentru Pliskova si Kerbe, ti se pare un avantaj o pauza de 3 zile?! Mie absolut deloc, nici o pauza prea lunga intre meciuri nu ajuta.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează