SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP - ANDREA PETKOVIC // Primele declarații ale Simonei Halep după calificarea în optimi: "A fost fabulos să joc aici" » Momentul psihologic care i-a adus victoria

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iunie 2018 19:16

Simona Halep a oferit primele declarații după calificarea în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros. Jucătoarea noastră a învins-o fără emoții pe Andrea Petkovic, 7-5, 6-0, și urmează să o înfrunte în optimi pe belgianca Elise Mertens. 

La finalul meciului, Simona Halep a pus accent pe importanța câștigării primului set și s-a declarat impresionată de atmosfera de pe Terenul 18, unde astăzi a jucat în premieră. 

"M-am așteptat să am un meci greu, am mai jucat cu ea, inclusiv o semifinală de la Roland Garros. A fost o bătălie foarte grea în primul set, psihologic a contat foarte mult. Eram conștientă că va fi un prim set dificil, dar, apoi, am știut că setul doi va fi mult mai ușor. Au fost schimburi incredibile în primul set, am întâlnit o adversară redutabilă, dar am încercat să iau minge cu minge și m-am simțit mai încrezătoare după ce am câștigat primul set.

E ceva fabulos să joc aici. Nu e un teren mare, dar atmosfera a fost excelentă, am fost susținută de foarte mulți români. Mi-a plăcut să joc pe Terenul 18, am simțit bine atmosfera și m-am bucurat să fiu aproape de public", a declarat Simona Halep, la interviul acordat la finalul meciului specialistei Eurosport Barbara Schett. 

Vezi aici cronica partidei Simona Halep - Andrea Petkovic 7-5, 6-0

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
anciuranciuain
anciuranciuain  •  03 Iunie 2018, 03:37

Simona parca nu mai este Simona, pare a fi cam natafleatza fara antrenor... ; ar putea sa cistige finala in felul acesta, mai stii!? Serena a pastrat cite ceva din ce stia despre tenis, dar Julia Goerges a fost penibila, parea a fi o neajutorata de pe locul 700 WTA; care o fi fost chestia? Mihaela ramine minunea noastra in tenis, incredibil!!!

dan76cj
dan76cj  •  02 Iunie 2018, 21:16

Cand cititi comentariile, puteti sa va dati seama de ce suntem o natie atat de mica! E plina tara de oameni care traiesc dupa vorba: "Nu conteaza ca imi merge mie rau, important e sa nu iti mearga tie bine!"

valyomanyd
valyomanyd  •  02 Iunie 2018, 21:12
Postat de opensource pe 02 Iunie 2018, 20:44

E ceva fabulos să joc aici. Nu e un teren mare, dar atmosfera a fost excelentă, am fost susținută de foarte mulți români. Mi-a plăcut să joc pe Terenul 18, am simțit bine atmosfera și m-am bucurat să fiu aproape de public" Si cu ocazia asta am incheiat discutia in ce priveste terenul nr18. ;-)

Stii care e chestia , haterii prosti cred ca terenul 18 e terenul..... 18 ca marime. In realitate e al patrulea ! De altfel anul viitor o sa fie terenul 2 !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează