SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep și-a anunțat noul antrenor: „E un om deosebit”

Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages +9   FOTO
Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 mai 2021 13:33 / Actualizat vineri, 07 mai 2021 19:30

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) face schimbări importante în staff-ul ei.

Astfel, după ce a renunțat la colaborarea cu Artemon Apost-Efremov, Simona Halep a decis să-l readucă în echipa ei pe Daniel Dobre. Acesta va lucra alături de australianul Darren Cahill.

Simona Halep lucrează din nou cu Daniel Dobre

„E un om deosebit și mă bucur să îl am din nou alături de mine”, a spus Simona Halep pentru as.ro.

Dobre (51 de ani) a încheiat precedenta colaborare cu Halep în noiembrie 2019, când Darren Cahill a revenit alături de ea.  Cei doi lucrau împreună din martie 2019, iar cu Dobre în echipa ei, Halep a câștigat Wimbledon 2019.

Noi explicații pentru înfrângerea Simonei Halep de la Madrid: „Nu am văzut-o niciodată să joace așa!”
WTA MADRID
Noi explicații pentru înfrângerea Simonei Halep de la Madrid: „Nu am văzut-o niciodată să joace așa!”

Simona Halep și Daniel Dobre, moment tensionat în 2019

În aprilie 2019, în sferturile turneului de la Miami, în meciul contra chinezoaicei Qiang Wang, Simona Halep a avut un dialog tensionat cu antrenorul Daniel Dobre, căruia i-a cerut pe un ton imperativ: „Aplaudați mai tare! Să fie mai energici băieții”.

Simona nu m-a chemat acolo să fiu slugă, ci să fiu o persoană pe care o respectă. Nu a fost efectiv nicio problemă între mine și ea la acel moment. Dacă ai nevoie de ceva, chiar dacă necesită timp sau energie, ea încearcă să facă acele lucruri pentru ca tu să te simți bine. Ca atare, dacă ți-a cerut ceva sau dacă s-a supărat, nu o face să te jignească pe tine.Nu e nimic exagerat în ceea ce îți cere. Când vrei să lucrezi cu un profesionist care dă totul, nu te poți duce acolo cu jumătate de inimă
-Daniel Dobre

Daniel Dobre: „Simona Halep are o personalitate foarte puternică” 

În iunie 2020, Dobre a povestit în cadrul podcast-ului „Tennis with an accent” despre experiența sa în echipa fostului lider mondial, dezvăluind lucruri mai puțin știute.

Simona Halep și-a anunțat noul antrenor: „E un om deosebit”
Daniel Dobre, noul antrenor al Simonei Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Are o personalitate foarte puternică, toate deciziile cu privire la antrenori și la cariera ei le-a luat, aproape, tot timpul singură. E ciudat pentru că în România părinții decid totul. Simona la 14-15 ani a zis că vrea să meargă la București să se antreneze, apoi că nu-l mai vreme pe  antrenorul X, ci pe Y. A spus OK, mă doare spatele, îmi fac operație de reducere a sânilor. E o persoană foarte inspirată când vine vorba despre altfel de decizii și de fiecare dată aceste hotărâri au făcut-o să acceseze un nivel superior”, declara atunci Dobre.

La Wimbledon. în finala cu Serena, a acceptat toate informațiile tactice și le-a pus în practică incredibil de bine. Și pentru că la  începutul meciul a reușit să-i facă break, cred că nivelul ei de încredere a crescut foarte mult. După al doilea break am zis că aproape a câștigat meciul pentru că și dacă se ajunge în setul al treilea din punct de vedere fizic este peste Serena
- Daniel Dobre

VIDEO Ion Țiriac știe unde suferă Simona Halep în 2021: „Are o singură problemă”

Citește mai multe știri din tenis:  

Simona Halep, primele explicații despre decizia de a renunța la antrenor: „Nu ne-am certat, dar așa am simțit”

Simona Halep, răspunsuri pentru GSP după eliminarea de la Madrid: „Este apăsător, trebuie să mă aerisesc”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
886735658133434
Anton Marian Sorin  •  07 Mai 2021, 15:50

Cred ca ar trebui sa se schimbe ea ,dar ma îndoiesc ca se va schimba ,doar de haine probabil .

fibra
fibra  •  07 Mai 2021, 15:15

Asta e modul aiuristic de gandire al Simonei.Ba e bun ,ba nu e bun. Asa a facut si cu Cahill.La fel face si in teren.Daca adversara ii opune rezistenta se enerveaza de tupeul adversarei in loc sa se ambitioneze sa o invinga.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează