SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

VIDEO Noi explicații pentru înfrângerea Simonei Halep de la Madrid: „Nu am văzut-o niciodată să joace așa!”

Simona Halep a părăsit turneul de la Madrid în optimi. FOTO: Guliver/Getty Images +9   FOTO
Simona Halep a părăsit turneul de la Madrid în optimi. FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 07 mai 2021 19:26 / Actualizat vineri, 07 mai 2021 19:26

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) a fost eliminată în optimile de finală ale turneului de la Madrid, fiind învinsă în trei seturi de Elise Mertens (25 de ani, 16 WTA), scor 6-4, 5-7, 5-7.

Dublă campioană la Madrid, Simona Halep a cedat un meci de mare luptă în fața jucătoarei pe care o învinsese de patru ori în trecut. Patrick Ciorcilă (24 de ani), fost jucător de tenis și directorul Winners Open, a declarat astăzi, într-o intervenție la GSP Live, că a rămas uimit de nivelul etalat de Mertens în meciul cu Halep.

„Mi s-a părut un meci foarte, foarte bun. Chiar mi s-a părut că Simona a jucat un meci extraordinar, dar eu n-am văzut-o niciodată pe Mertens să joace așa! Parcă a fost o finală de Grand Slam, așa s-a jucat. A fost vorba de câteva mingi. Mertens e în TOP 20. Diferența dintre primele 5 jucătoare și următoarele 15-20 e foarte mică. Depinde mai mult de cum îți e ziua, cum te-ai trezit dimineața, cum ești fizic. Sper să o vedem pe Simona Halep la Roma și la Roland Garros luând din nou un titlu”, a spus Patrick Ciorcilă, la GSP Live

Informații în premieră despre Winners Open, noul turneu WTA de la Cluj: șansele ca Simona Halep să fie prezentă + planurile organizatorilor
WINNERS OPEN
Informații în premieră despre Winners Open, noul turneu WTA de la Cluj: șansele ca Simona Halep să fie prezentă + planurile organizatorilor

Simona Halep lucrează din nou cu Daniel Dobre

Între timp, Simona Halep face schimbări importante în staff-ul ei după turneul de la Madrid. Astfel, după ce a renunțat la colaborarea cu Artemon Apostu-Efremov, Halep a decis să-l readucă în echipa ei pe Daniel Dobre. Acesta va lucra alături de australianul Darren Cahill.

„E un om deosebit și mă bucur să îl am din nou alături de mine”, a spus Simona Halep pentru as.ro. Dobre (51 de ani) a încheiat precedenta colaborare cu Halep în noiembrie 2019, când Darren Cahill a revenit alături de ea. Cei doi lucrau împreună din martie 2019, iar cu Dobre în echipa ei, Halep a câștigat Wimbledon 2019.

FOTO Imagini din eșecul suferit de Halep la Madrid

+5 FOTO

Citește și alte știri despre Simona Halep:

Simona Halep și-a anunțat noul antrenor: „E un om deosebit”

Simona Halep, primele explicații despre decizia de a renunța la antrenor: „Nu ne-am certat, dar așa am simțit”

EXCLUSIV VIDEO Actorul care a urmărit-o live pe Simona Halep la Madrid, dezvăluiri pentru Gazetă: „Îți vine să intri pe teren!” + „Avem darul de a ne răzbuna pe sportivii care nu reușesc”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
423943391114861
Geri Sorin  •  08 Mai 2021, 09:19

Blestemul nationalei,acolo a fost accidentata si dupa o saptamana a jucat din nou

valyomanyd
valyomanyd  •  07 Mai 2021, 21:33

Corect, a avut foarte multe UE, dar a avut si peste 35 de winnere..Cred ca e prima data cand a depasit aceasta borna de cand e in top 10!

valyomanyd
valyomanyd  •  07 Mai 2021, 21:31
Postat de cirus11 pe 07 Mai 2021, 20:31

Mertens a jucat bine dar... meciul l-a pierdut pt ca a avut nepermis de multe greseli nefortate. Mult chiar si peste medie pt ca are meciuri unde este pur si simplu impecabila. De-asta Mertens nu reusise nimic impotriva Simonei pana la Madrid... fiind o jucatoare defensiva asteapta greselile adversarei.

Corect, a avut foarte multe UE, dar a avut si peste 35 de winnere..Cred ca e prima data cand a depasit aceasta borna de cand e in top 10!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează