SPORTURI  »  TENIS  »  ITALIA - ROMÂNIA

Anunțul făcut de Simona Halep i-a pus pe gânduri pe jurnaliștii italieni: „Șansele noastre scad considerabil”

Simona Halep va fi în echipa României în meciul cu Italia. Sursă foto: Raed Krishan
Simona Halep va fi în echipa României în meciul cu Italia. Sursă foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2021 19:18 / Actualizat sambata, 20 martie 2021 19:35

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) a anunțat că va fi prezentă în echipa României pentru meciul cu Italia din Billie Jean King Cup, iar vestea nu le-a picat deloc bine italienilor.

  • România o înfruntă pe Italia în barajul de menținere în Grupa Mondială a Billie Jean King Cup (așa cum a fost redenumită Fed Cup), la Cluj, pe 16 și 17 aprilie.

Pe 16 și 17 aprilie, la Cluj, România o va înfrunta pe Italia în barajul de mențiere în Grupa Mondială a Billie Jean King Cup. Prezența Simonei Halep era pusă sub semnul întrebării, din moment ce a treia jucătoare a lumii declarase anul trecut că va sări peste competiția inter-țări, dar între timp Halep a avut o schimbare de planuri, după ce a ratat turneele de la Doha și Dubai.

Prezența Simonei Halep în echipa României i-a pus pe gânduri pe jurnaliștii italieni, conștienți că șansele lor se diminuează drastic după anunțul numărului 3 mondial.

Presa din Italia: „Șansele noastre scad considerabil”

„Simona Halep schimbă strategia şi anunţă surprinzător prezenţa la partida dintre Italia şi România. Românca s-a răzgândit şi va fi disponibilă pentru căpitanul nejucător Monica Niculescu. 

După această ştire, că gazdele vor putea conta pe cea mai bună jucătoare, şansele echipei conduse de Tathiana Garbin scad considerabil”, au scris cei de la Tennis Italiano, citați de spotmedia

O să încep cu partea în care am declarat anul trecut în decembrie că nu o să joc FED Cup, că am turneu săptămână de săptămână și aș fi vrut să fiu cât se poate de fresh la Jocurile Olimpice. Dar, nejucând luna aceasta deloc, am avut timp să mă odihnesc, să mă recuperez și vreau să spun că o să joc FED Cup - Simona Halep, la emisiunea „Așii Tenisului”

Florin Segărceanu nu mai e căpitan nejucător!

Florin Segărceanu a anunțat zilele trecute că renunță la postul de căpitan nejucător al echipei României de la Billie Jean King Cup.

Florin Segărceanu, care a preluat echipa în urmă cu trei ani, va fi înlocuit de Monica Niculescu (33 de ani), care încă este în activitate, fiind pe locul 53 WTA la dublu și 147 la simplu. „Nu mai sunt căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup. O să fiu în preajma echipei. Fed Cup intră într-o nouă etapă. Vine o generație nouă și am considerat că trebuie un suflu proaspăt care să preia această generație”, a declarat acesta, potrivit Radio Timișoara

VIDEO Simona Halep, optimistă la plecarea spre Miami: „Abia aștept să merg să joc”

Citește și alte știri din tenis:

Cum ajunge Sorana Cîrstea la JO Tokyo, deși nu îndeplinește condițiile de calificare: „S-a obținut o derogare”

Simona Halep, optimistă la plecarea spre Miami: „Abia aștept să merg să joc” + Cum s-a simțit după ce a efectuat rapelul de la vaccin

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează