SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep are în continuare probleme, cu o săptămână înainte de US Open » „Trebuie să joace cu durere”

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 august 2019 18:23

Stere Halep, tatăl Simonei Halep (27 de ani, 4 WTA), a oferit noi detalii despre starea de sănătate a fiicei sale, care s-a confruntat în ultima perioadă cu noi probleme la tendonul lui Ahile. 

„Simona e bine, deși tendonul necesită repaus mai lung. Dar nu se întâmplă nimic, doar că trebuie să joace pe fond de durere și vă dați seama că e mai greu de controlat.

Simona întotdeauna vrea să facă cât mai mult și mai bine în tenis, dar știți cum e, și ea este om, și ea are durerile ei, are și ea temperamentul ei, sunt multe lucruri care afectează câteodată foarte mult performanța”, a declarat Stere Halep, potrivit TV Digi Sport.  

Turneul de la US Open, ultimul de Mare Șlem al anului, va debuta pe 26 august. Simona Halep va fi favorită patru în întrecerea de la Flushing Meadows, unde anul trecut a fost eliminată în primul tur de estona Kaia Kanepi. 

21 de punctemai are de apărat Simona Halep până la finalul sezonului

4este locul pe care-l va ocupa românca începând de luni, aceeași poziție pe care a început și dubla Rogers Cup- Cincinnati. Acest lucru înseamnă va fi cap de serie 4 la US Open

Vezi și: 

VIDEO Simona Halep, drum cu probleme » A terminat dubla Rogers Cup - Cinncinati cu cel mai slab parcurs din ultimii 5 ani

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
argus
argus  •  19 August 2019, 18:25

"Principii" paguboase de genul "hai sa ne dam cu parerea"! Ca si Simona, "nea" Stere Halep, ignora importanta sfatului unui medic specialis, declarand, sec: „...deși tendonul necesită repaus mai lung. Dar nu se întâmplă nimic, doar că trebuie să joace pe fond de durere și vă dați seama că e mai greu de controlat" (?!) Va sa zica "...deși tendonul necesită repaus mai lung" (evita formularea "...medicul a recomandat..." fiindca, nu-i asa "...Simona decide, ea stie ce este mai bine pentru sanatatea ei..." dupa spusele tatalui! (bine ca Bianca Andreescu pretuieste importanta medicului nedeclarand la Toronto "am dureri, dar este normal..." (? s.a.m.d.!) rezultatul unei recuperari complete s-a vazut! (aceiasi "boala" o are si Buzarnescu care, nu mai are loc unde sa-si aplice patch-urile pe umar, dar continua sa joace, cel putin asa crede!) nerecuperata si (non) rezultatele se vad. Imi pare rau sa vad ca nimeni (nici macar Tiriac sau Darren, ca sa nu ai spun de Virginia Ruzici)nu o face sa inteleaga ca asa, isi deterioreze sanatatea! Cat despre "nea Stere", ar fi fost bine sa fie primul care sa o incurajeze sa respecte indicatiile medicului, dar...se pare ca el este primul care le ignora!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează