TENIS    •   CINCINNATI

SIMONA HALEP - ARYNA SABALENKA // FOTO Lipsită de inhibiții » Tânăra adversară a Simonei din semifinalele de la Cincinnati pozează în ipostaze provocatoare pe Instagram

Sambata, 18 August

Simona Halep, 26 de ani, o va înfrunta în această seară, după ora 23:00, pe TV DigiSport și liveTEXT pe GSP.ro, pe Aryna Sabalenka, numărul 34 WTA, pentru un loc în finala turneului de la Cincinnati.Adversara liderului mondial vine din Belarus și a tras deja atenția fanilor datorită jocului, dar și a frumuseții sale. La numai 20 de ani, Sabalenka a intrat anul trecut pentru prima oară în Top 100. Prestația de la Cincinnati o va propulsa între primele 25 de jucătoare ale lumii.

A disputat deja trei finale WTA, însă le-a pierdut pe toate. A obținut în acest an patru victorii în confruntările cu jucătoarele din Top 10, două dintre ele chiar la Cincinnati. 

Când nu joacă tenis, Sabalenka își petrece timpul liber pe plajă și urcă pe Instagram poze provocatoare în costum de baie.

Comentarii (4 ) Adaugă comentariu

bodrin  •  18 August 2018, 18:22

E tânără și dornică să se impună, bravo ei. Bine că nu pozează ...nu spun cine ca să nu fiu incorect din punct de vedere...si din punct de vedere...

Serban Radu  •  18 August 2018, 18:20

Barbatul Sabalenko este lipsit de inhibitii ca nu prea are ce sa arate . Nici ..... nici .........

balauru48  •  18 August 2018, 18:09

halep ce sa arate? nasul de clown?

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase