SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ADELAIDE

Simona Halep - Aryna Sabalenka, în sferturi la WTA Adelaide. Bielorusa trece prin momente zguduitoare: „Tatăl meu abia a murit, la 43 de ani”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 10:14

Simona Halep, 28 de ani și loc 4 WTA, o va înfrunta în sferturi la WTA Adelaide pe bielorusa Aryna Sabalenka, 21 de ani și loc 12 WTA.  Meciul are loc joi, nu înainte de ora 04:30 dimineață, urmând a se disputa după înfruntarea Donna Vekic vs Dayana Yastremska. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport 2.

Aryna Sabalenka a trecut în această dimineață de Bernarda Pera, americanca în vârstă de 25 de ani, loc 70 WTA, scor 7-6 (4), 6-2. Simona Halep s-a înfruntat de două ori cu Sabalenka, iar jucătoarea noastră a ieșit de fiecare dată câștigătoare. Ultima dată, cele două au jucat în 2018, la Cincinatti, în semifinale, scor 6-3, 6-4. 

Aryna Sabalenka, poveste zguduitoare: tatăl abia i-a murit, la 43 de ani! 

Aryna Sabalenka a dezvăluit că tatăl ei, Serghei, a încetat din viață în perioada de extrasezon. 

„A fost ceva neașteptat, era tânăr, avea doar 43 de ani. Nu aș fi vrut să vorbesc despre acest lucru, dar cred că lumea trebuie să știe. Încerc că lupt pentru tata și-a dorit să fiu numărul unu, ceea ce fac e pentru el, mă ajută să fiu puternică acum", a spus Aryna Sabalenka. 

„În extrasezon a fost greu să mă antrenez, nu am făcut prea mult. Nu voiam să plec, să-mi las familia într-un moment greu, dar știam că trebuie să o fac", a adăugat. Acum câteva zile a decedat și tatăl Jelenei Ostapenko, Jevgenijs, în vârstă de 52 de ani.

+5 FOTO

Citește și:

Mats Wilander are o provocare extraordinară pentru Halep: „De ce să nu poată câștiga Australian Open?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
173937183366659
Marian Minculescu  •  15 Ianuarie 2020, 16:56

ARYNA SABALENKA, POVESTE ZGUDUITOARE: TATĂL ABIA I-A MURIT, LA 43 DE ANI! cum ABIA?! TOCMAI trebuia!...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează