SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ADELAIDE

SIMONA HALEP, SFERTURI LA WTA ADELAIDE. Mats Wilander are o provocare extraordinară pentru Halep: „De ce să nu poată câștiga Australian Open?”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 09:12

Simona Halep (28 de ani, 4 WTA) are două titluri de Grand Slam în palmares, Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019, iar Mats Wilander, septuplu câștigător de turnee de Grand Slam, spune că jucătoarea noastră poate să își adauge în palmares și Australian Open 2020. 

După victoria cu Ajla Tomljanovic, Mats Wilander a analizat-o pe Simona Halep și a remarcat o schimbare în jocul româncei. Simona Halep s-a calificat în sferturi la WTA Adelaide, acolo unde o va întâlni pe învingătoarea dintre bielorusa Aryna Sabalenka și croata Bernarda Pera. 

+5 FOTO

Simona Halep, o jucătoare completă

Cred că este mai relaxată acum în ceea ce privește câștigarea pe suprafețe rapide sau pe suprafețe pe care mingea nu sare atât de mult. Cred că a dovedit României și tuturor că poate câștiga Grand Slam-uri pe diferite suprafețe și în situații diferite. 

Dacă o poate învinge pe Serena în finala de la Wimbledon, de ce nu ar putea câștiga și Australian Open?”, a spus Wilander la Eurosport, citat de ziare.com. 

Halep va juca în sferturi împotriva învingătoarei partidei dintre Aryna Sabalenka (12 WTA) și Bernarda Pera (70 WTA). Australian Open se va disputa în perioada 20 ianuarie - 2 februarie. 

Rezumatul VIDEO al meciului Simona Halep - Ajla Tomljanovic

Citește și:

Șoc în tenis: Robert Farah, depistat pozitiv cu steroizi! Federația Internațională l-a suspendat și pe Nicolas Jarry

Revoltă la Melbourne » Jucătoarele cer amânarea calificărilor: „Există soluții! De ce trebuie să așteptăm să se întâmple ceva rău?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează