SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

SIMONA HALEP - ASHLEIGH BARTY // Navratilova remarcă o schimbare radicală în jocul Simonei Halep: "O va ajuta să fie mai bună la US Open! Arată și joacă precum numărul 1 mondial"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 august 2018 14:57

Simona Halep, locul 1 WTA, va juca azi cu australianca Ashleigh Barty, locul 16 WTA, în turul III de la Cincinnati (Detalii aici).

Martina Navratilova, 61 de ani, fost lider WTA și câștigătoare a 18 titluri de Grand Slam, a scris în editorialul său despre Simona Halep, 26 de ani, locul 1 WTA, și a lăudat jocul acesteia. Fosta jucătoare a evidențiat schimbarea de atitudine a Simonei și a spus ca asta o transformă pe Halep într-o sportivă și mai bună.

"I-a luat timp până să intre în rol, dar cu siguranță Simona Halep arată și joacă precum numărul 1 mondial. Cu câteva săptămâni înainte de US Open, Halep are o nouă atitudine și este mai încrezătoare. Pare că le zice celorlalte jucătoare «Eu sunt numărul 1».

Câștigarea Roland Garros a adus această schimbare la Simona Halep. Poate că asta nu s-a văzut la Wimbledon, care a început imediat după turneul de la Paris, dar acum realizează triumful din Franța. Își spune «Am fost acolo și am făcut asta». Să câștigi turnee de Grand Slam este mai important acum decât atunci când jucam eu. Acum nu ești văzut ca un număr 1 legitim dacă nu ai câștigat un turneu mare. Halep și-a întărit poziția și și-a luat o povară mare de pe umeri. Nu mai trebuie să răspundă la întrebarea «Când vei câștiga un Grand Slam?».

Cred că încrederea pe care o are Simona o va face să domine schimburile și o va ajuta să fie mai bună la US Open. Halep mereu s-a întrebat dacă să stea în schimburile lungi sau dacă să ia inițiativa și să atace. Acum ea va face asta. Cu această încredere, suprafețele rapide vor fi în avantajul ei. Se apără foarte bine, dar faptul că va fi mai agresivă în lovituri îi va aduce rezultate mai bune la US Open", a scris Martina Navratilova pentru site-ul WTA.

US Open, al patrulea turneu de Grand Slam al anului, va începe pe 27 august și se termină pe 9 septembrie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează