SPORTURI  »  TENIS  »  FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE TENIS

Simona Halep, atacată de Andrei Caramitru după mesajul pentru Țiriac: „Asocierea cu el îţi face mare rău”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2019 11:06

Mesajul aproape identic postat ieri de Simona Halep și Sorana Cîrstea în favoarea lui Ion Țiriac a stârnit multe reacții.

Andrei Caramitru, fost consilier al lui Dan Barna, a comentat și el la postarea Simonei Halep, afirmând cu asocierea cu Țiriac îi face rău jucătoarei de tenis.

„Asocierea ta cu Țiriac îţi face mare rău. Şi textul asta e probabil scris de el nu? Of, of, of. Păcat”, a scris membrul USR.

Halep și Cîrstea atacase într-un mesaj aproape identic blocarea finanțării de către MTS a Federației Române de Tenis.

În replică, Ionuț Stroe, noul Ministru al Sportului, a declarat pentru realitatea.net: „Este o problemă, din păcate, cadrul legal nu permite în acest moment alocarea unor bani către Federația Română de Tenis, cât timp se află într-un litigiu pe rolul instanțelor. Evident, nu trecem peste lege, legea trebuie respectată.”

Citește și:

Simona Halep și Sorana Cîrstea, AGENȚI ELECTORALI pentru Ion Țiriac » Mesaje de susținere și atacuri directe la MTS

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
499416633909061
Stefana Dincă  •  08 Noiembrie 2019, 22:27

Ba, dar ce destept este Caramitru asta!!! Se pricepe la toate! La ce s o fi remarcat pana acum? Nu am auzit de el!!!! O fi politruc!!!???

110742643367090
Tiberiu Bogdan  •  06 Noiembrie 2019, 12:33

Nesimtitul adta de Caramitru jr se pricepe la orice,l-am jignit intentionat pt ca asta face de obicei!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează