SPORTURI  »  TENIS  »  MESAJ

Simona Halep și Sorana Cîrstea, AGENȚI ELECTORALI pentru Ion Țiriac » Mesaje de susținere și atacuri directe la MTS

Articol de GSP - Publicat marti, 05 noiembrie 2019 16:00

Simona Halep (28 de ani, 4 WTA) și Sorana Cîrstea (29 de ani, 72 WTA), două nume exponențiale ale tenisului românesc, au postat în urmă cu scurt timp două mesaje cu temă identică: susținerea lui Ion Țiriac (80 de ani), care nu a fost încă validat în funcția de președinte al Federației Române de Tenis.

Mesajele publicate aproape simultan de cele două tenismene conțin fragmente în care Ion Țiriac este lăudat „pentru că nu are niciun interes” vizavi de poziția sa din fruntea tenisului românesc. Ambele jucătoare atacă Ministerul Tineretului și Sportului pentru că nu acordă finanțare forului lui Ion Țiriac. 

„Domnul Țiriac a câștigat aceste alegeri democratic și este singurul om ce nu poate fi suspectat de vreun interes cu privire la conducerea tenisului din România. Cu toate acestea, MTS refuză în continuare finanțarea FRT. Această finanțare nu e pentru noi, este pentru activitatea zilnică a Federației, pentru juniori și copii. 

(...) Din poziția noastră de promotori ai sportului românesc și ai României, solicităm responsabilitate din partea Ministerului, respectiv reluarea în regim de urgență a finanțării Federației si a programelor sale, acțiune de natură să mențină viu spiritul sportiv și performanțele româești la nivel național și international”, se arată în mesajul celor două.

Un mesaj asemănător a fost publicat și de către Marius Copil (29 de ani, 155 ATP), cel mai bine clasat jucător român din ierarhia masculină. 

Mesajul Simonei Halep: 

Simona Halep și Sorana Cîrstea, AGENȚI ELECTORALI pentru Ion Țiriac » Mesaje de susținere și atacuri directe la MTS

Mesajul Soranei Cîrstea: 

Simona Halep și Sorana Cîrstea, AGENȚI ELECTORALI pentru Ion Țiriac » Mesaje de susținere și atacuri directe la MTS

Vezi și: 

GALERIE FOTO Simona Halep, destinație exotică pentru o vacanță bine meritată: „Îi transmit un zâmbet uriaș lui Darren” 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
705579789543629
Marian Radu  •  05 Noiembrie 2019, 17:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

972520872778599
Carlos Mendoza  •  05 Noiembrie 2019, 17:35

Hde aici, din afară de (prea) mulți ani, pare că domnul Țiriac a primit, de-a lungul vieții, o cotă uriașa de jucării pentru amuzul personal, din partea Statului Român. Chiar îi mai trebuie una? Iar logica machidoană zice că la optzeci de ani ai alte preocupări, adică... ă ă ă ă ă ă ... okay.

vladutz13
vladutz13  •  05 Noiembrie 2019, 16:40

Mda, sincer, nu e cazul sa ne suparam pe Sorana si Simona, este logic ce au facut, in ce le priveste Tiriac si-a aratat doar partea buna. Le-a ajutat pe unde a putut... wild-carduri, marketing, etc. Asta nu inseamna ca trebuie sa le ascultam, chiar nu e cazul sa ignoram fata adevarata a lui Tiriac. E un om lacom, LACOM.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează