TENIS  ·  VACANȚĂ

GALERIE FOTO Simona Halep, destinație exotică pentru o vacanță bine meritată: „Îi transmit un zâmbet uriaș lui Darren”

Luni, 04 Noiembrie 2019, 14:53

Simona Halep (4 WTA, 28 de ani) a intrat în vacanță după eliminarea de la Turneul Campioanelor și s-a fotografiat pe o plajă exotică, având zâmbetul pe buze, dar nu l-a uitat pe Darren Cahill (54 de ani), antrenorul proaspăt revenit în echipa sa. 

„Se pune praful pe încă un an. Mulțumiri masive echipei mele, familiei, prietenilor și fanilor. A fost un an plin cu amintiri grozave ale unui vis devenit realitate la cel mai frumos turneu de tenis din lume, Wimbledon și pentru faptul că am terminat în top 4 pentru al șaselea an la rând. Și acum, să primim anul 2020 cu un zâmbet uriaș pentru că D. (n.r. Darren Cahill) s-a întors în echipa mea. Dar întâi vacanță! Mulțumiri speciale unei persoane speciale, Darren Cahill”, a scris Simona Halep pe Instagram.  

Australianul a reacționat la scurt timp după ce Simona a postat poza și nu a ratat ocazia să o „înțepe”, apoi a devenit serios și a felicitat-o pentru parcursul din acest an. 

Pare că deja au început antrenamentele, nu? Felicitări pentru un alt an grozav, Simo! Bucură-te de vacanță și abia aștept anul următor! Îmbrățisări pentru Toni, Daniel, Theo, Marian și desigur pentru tine”, i-a răspuns imediat Darren Cahill printr-un comentariu.  

VEZI ȘI:

Ashleigh Barty, reacție sinceră după un nou trofeu important: „E bizar!” + cum vrea să folosească cecul de 4,42 milioane de dolariClipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (16)

dubluv  •  05 Noiembrie 2019, 20:39
Postat de chris_bu67 pe 04 Noiembrie 2019, 18:54

pr@stovane,de loc e vorba sau de ce a realizat în ultimele turnee?,adică nimic!du-te la o plibare,că ești palid,cap de rumeguș!

suntem mai multi prieteni la o masa, am supus la vot, in umanimitate am decis ca esti imbe.cil. Nu te poti pune cu votul...

valyomanyd  •  04 Noiembrie 2019, 23:02
Postat de bazinga pe 04 Noiembrie 2019, 17:10

NU EXISTA DREPTATE PE LUMEA ASTA!Doar WIMBLEDONul castigat si locul 4 in lume ....absurd,ilogic,stupid!

:))))) Alt dinamovist frustrat, din pacate...

Iulian Vlaga  •  04 Noiembrie 2019, 22:51

Omu are nevoie de infuzie de capital

Vezi toate comentariile (16 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1