SPORTURI  »  TENIS  »  BAD HOMBURG

Halep a ajuns la Bad Homburg! Ora de start a meciului cu Siniakova

Simona a ajuns deja la Bad Homburg / FOTO: Instagram /
Simona a ajuns deja la Bad Homburg / FOTO: Instagram /

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iunie 2022 21:33 / Actualizat luni, 20 iunie 2022 22:28

Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) o întâlnește pe Katerina Siniakova (26 de ani, 63 WTA) în primul tur al turneului pe iarbă de la Bad Homburg. 

Meciul dintre Halep, cap de serie numărul 4, și cehoaica Siniakova va fi al treilea al zilei de marți pe terenul central de la Bad Homburg, după disputele Sabine Lisicki (804 WTA) - Tamara Korpatsch (105 WTA) și Bianca Andreescu (64 WTA) - Martina Trevisan (27 WTA). Disputa Simonei va începe în jurul orei 17:30.

Parteneriatul Halep - Mouratoglou, desființat: „Jocul ei e depășit, nu mai e un exemplu pentru copii! El nu e antrenor!”
Birmingham
Parteneriatul Halep - Mouratoglou, desființat: „Jocul ei e depășit, nu mai e un exemplu pentru copii! El nu e antrenor!”

Simona a avut o singură zi de pauză după semifinala pierdută duminică la Birmingham, împotriva braziliencei Beatriz Haddad Maia (26 de ani, 32 WTA), scor 3-6, 6-2, 4-6.

Simona Halep - Katerina Siniakova, în primul tur la Bad Homburg

Halep are un program plin înainte de Wimbledon, competiție programată între 27 iunie și 10 iulie. Prima adversară de la Bad Homburg este Katerina Siniakova. Cehoaica este una dintre cele mai bune jucătoare de dublu din lume, cu un joc variat, iscusită în momentul urcărilor la fileu. Cele două s-au mai întâlnit de trei ori. Halep este în avantaj, scor 2-1.

Simona își cunoaște deja posibila adversară din optimile de finală. Slovena Tamara Zidansek (58 WTA) a trecut ieri de bielorusa Yuliya Hatouka (214 WTA).

Citește și alte știri din tenis: 

Eliminate în semifinale la Birmingham, Halep și Cîrstea urcă în clasamentul WTA

Numărul 4 mondial sare în apărarea Emmei Răducanu: „E evident că e foarte bună. Nu mai puneți presiune pe ea!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  21 Iunie 2022, 00:45

Cine e halep?

valyomanyd
valyomanyd  •  20 Iunie 2022, 22:21

Incredibil, abia a inceput turneul si Anisimova e deja in sferturi! :))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează