SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

SIMONA HALEP - BELINDA BENCIC // Fanii lui Halep au atras atenția tuturor: „Românii nu muncesc?!”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2019 17:41

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) o înfruntă pe elvețianca Belinda Bencic (21 de ani, 45 WTA) în „sferturile” de la WTA Dubai. Fanii români au umplut din nou arena centrală. 

România este aproape să piardă turneul WTA de la București (detalii AICI), dar fanii români nu dezarmează. „Armata” suporterilor Simonei Halep este deja celebră în lumea tenisului. A doua jucătoare a lumii are parte de un sprijin incredibil peste tot în lume. 

Astăzi, la Dubai, în Emiratele Arabe Unite, arena centrală a cunoscut un aflux incredibil de spectatori înaintea meciului lui Halep. Numărul spectatorilor s-a dublat față de înfruntarea precedentă, cea dintre Viktoria Kuzmova și Petra Kvitova, scor 4-6, 0-6.

Un iubitor al tenisului din Statele Unite ale Americii a avut o reacție savuroasă pe Twitter: „Românii muncesc sau pur și simplu o urmează pe Simona Halep în jurul lumii, de la meci la meci? Dacă e așa, cum aplic pentru cetățenia Română?”.

Vezi și: 

Simona Halep scapă de o rivala la locul 2 WTA! Karolina Pliskova OUT de la Dubai » A pierdut după ce a avut 5-1 în decisiv

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
observator979
observator979  •  21 Februarie 2019, 20:45

Sigur au fost si americani "care nu muncesc" in tribune la Dubai. Dar nu prea au avut pe cine sa sustina in sferturi, ca Riske, Kenin si Brady au iesit in turul 3...

neaga1900
neaga1900  •  21 Februarie 2019, 20:14

Romanii au fugit din tara lor prin toate celelalte. In satul cel mai sus aflat ca altitudine, in irice colt al lumii e macar un roman...

dakesis
dakesis  •  21 Februarie 2019, 19:48

din nou, adjectivul 'SAVUROS' ii loveste in cap pe cei de la pescarie... Inveliti, vitejilor, inveliti!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează