SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

SIMONA HALEP - BELINDA BENCIC 6-2, 6-7(2), 6-0 // Darren Cahill, reacție instantanee după semifinala de la Madrid: „Draga de Simo...” » Cum i-a răspuns Halep

Simona Halep și Darren Cahill
Simona Halep și Darren Cahill

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 mai 2019 18:35

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a învins-o pe elvețianca Belinda Bencic (22 de ani, 18 WTA), scor 6-2, 6-7(2), 6-0, și s-a calificat în finala turneului Premier Mandatory de la Madrid. Darren Cahill, fostul antrenor al româncei, i-a tranmis un mesaj imediat după meci. 

  • Ca să redevină lider mondial, Simona Halep are de îndeplinit o singură condiție: să se impună la Madrid;
  • Finala turneului de la Madrid e sâmbătă. Adversara Simonei va fi olandeza Kiki Bertens (7 WTA).

Australianul Cahill și Simona Halep au încetat colaborarea, dar au rămas în continuare apropiați. Darren urmărește toate partidele campioanei de la Roland Garros și nu ratează nicio ocazie de a o felicita. 

Draga de Simo... încă o finală la Madrid. E ceva special cu acel oraș spaniol, care scoate tot ce e mai bun din tine! Felicitări și mult succes mâine. #haisimo”, a scris Darren Cahill pe contul de Twitter. 

După o oră și jumătate a venit și răspunsul Simonei: „Clar e un loc special datorită oamenilor! Loja mea ți-a simțit lipsa”.

Vezi și:

VIDEO Halep a ridicat publicul de la Madrid în picioare! Superlovitura reușită în setul doi: „Serios, Simona? WOW!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  11 Mai 2019, 10:55

Simona ,daca lai multumit pe Chil ,iai banii si lui Tiri. ca sai faci un cadou de ziua lui si de ce nu sa-ti faci si tie cu nr. 1 Bafta

mosvasile
mosvasile  •  11 Mai 2019, 09:39
Postat de Adrian Fulgos pe 10 Mai 2019, 20:09

Trebuie ca esti expert ca-l critici pe Cahill. Altfel nu-mi explic tupeul... In privinta Simonei propune-i sa poarte un şurț de gospodină, o basma sau un batic. Ce zici? Daca esti cu adevarat moş, traiesc impresia ca ai cam imbatrinit fata sa intelegi mare lucru din viață.

Hodorong tronc!Eu nu am zis nimic de cum joaca Simona, sau cum se imbraca!Eu am vrut doar sa arat ca Darrin asta e un papitzoi umflat de presa,care nu i-a imbunatatit deloc jocul Simonei!Iar la trofeu castigat la Roland Garros,Tiriac a fost cel care i-a zis ca e cazul sa nu mai stea "la doi metri in spatele liniei de fund"-adica sa nu mai joace defensiv-si ca e cazul sa si atace,daca vrea sa castige!Iar Simona si-a adus aminte de "bombanelile mosului", in final si a castigat!Iar in acest turneu de asemenea a renuntat la tactica defensiva!si s-a vazut!

timm
timm  •  10 Mai 2019, 22:59
Postat de merace pe 10 Mai 2019, 21:02

Oficial sau profesional, nu mai e azi vreo legatura intre Darren Cahill si Simona Halep. Au ramas prieteni dupa o colaborare profesionala oficiala, e dreptul lor. Doar presa abuzeaza de legatura lor profesionala veche, ca sa faca rating interceptandu-le mesajele private. E cam trist, ei au dreptul la intimitate...

Gresesti, deoarece sunt mesaje publice transmise pe twitter. Mesajele transmise de cei 2 pe telefon...nu le stim...nu apar in presa.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează