SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU // Daniel Dobre, detalii neștiute despre problemele medicale ale Simonei: „A făcut perfuzii, nu injecții! Nu e sută la sută”

Articol de - Publicat duminica, 27 octombrie 2019 20:19

Simona Halep (28 de ani, 5 WTA) și canadianca Bianca Andreescu (19 ani, 4 WTA) se întâlnesc luni, după ora 14:00, în grupele Turneului Campioanelor, liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport 2. 

Antrenorul Dobre a vorbit și despre cum se prezintă Halep din punctul de vedere fizic. 

„Spatele e în regulă. Am jucat ușor cinci zile în prima săptămână. Următoarea a fost aproape full. A făcut tratament în România, nu injecții, ci perfuzii, plus exerciții speciale pentru spate. S-a odihnit”, a spus el. 

„Acum se simte bine, e fericită să fie aici. Să intre pe teren pentru că anul trecut nu a putut juca. Așteptăm acest prim meci, suntem încrezători că îl poate gestiona. Chiar dacă fizic poate că nu e la sută la sută, mintal și emoțional e acolo”. 
 

PROGRAMUL ZILEI #2 DE LA SHENZHEN

  • Ora 10:00 Timea Babos / Kristina Mladenovic - Hao-Ching Chan / Latisha Chan
  • Nu înainte de 12:30 Karolina Pliskova - Elina Svitolina
  • Nu înainte de 14:00 Simona Halep - Bianca Andreescu
  • Imediat după Halep - Andreescu: Elinse Mertens / Aryna Sabalenka - Anna-Lena Groenefeld / Demi Schuurs
    Toate orele sunt ale României

VEZI ȘI:

BIANCA ANDREESCU - SIMONA HALEP // Presa din Canada a prefațat duelul de la Turneul Campioanelor: „Bianca își va întâlni idolul din copilărie”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (12)
bazinga
bazinga  •  28 Octombrie 2019, 08:55
Postat de argus pe 27 Octombrie 2019, 23:10

Ati inceput? Dupa ce Dobre care "divulga" ca Simona nu este refacuta complet, publicati si voi poza prin care parca vreti sa ne faceti sa "bocim". Asa ca, ne-ati prgatit sufleteste in cazul in care (Fereasca Domnul) Simona va pierde, fiindca, nu-i asa "v-am spus ca nu era refacuta..."! Dar, atentie! Mare! In grupa rosie, Osaka a avut 12 Asi, Kvitova 9, Barty 10 iar Bencic 4! In grupa Simonei, toate cele trei adversare au un serviciu mai bun, mai constant decat al Simonei, asa ca, fara sa isi fi imbunatatit serviciul, mi-e tare teama (NU! Nu-mi este, fiindca "dece ti-e teama, nu scapi!"). Acum nu-mi ramane decat sa-i rez uurez succes Simonei!!!

De ce FEREASCA DOMNUL daca pierde?E vreun capat de tara,vreo calamitate,vreo catastrofa?

bazinga
bazinga  •  28 Octombrie 2019, 08:54

Si-a pregatit deja scuzele pentru infrangere!

985779924765935
George Udrescu  •  28 Octombrie 2019, 07:23

Ce țară de chitre suntem

Vezi toate comentariile (12)
Comentează