SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU // Cosmin Hodor, PR-ul Simonei Halep, postare dură pe Instagram: „Nu vom avea o Românie mai bună dacă românii aleg să lupte sub un alt steag”

Articol de GSP - Publicat marti, 29 octombrie 2019 11:29

Cosmin Hodor, un apropiat al Simonei Halep (28 de ani, 5 WTA), pe care o reprezintă din postura de manager de comunicare, a postat un mesaj de impact pe contul său de Instagram, după meciul câștigat de româncă în fața canadiencei Bianca Andreescu (19 ani, 4 WTA), scor 3-6, 7-6(6), 6-3, în Grupa Violet de la Turneul Campioanelor. 

Hodor a evocat trecutul Biancăi Andreescu, tenismenă care, deși a fost crescută în România, a ales să reprezinte Canada, țară unde s-a stabilit definitiv. 

„Simona ne-a arătat o dată în plus că nu este nevoie să pleci din România pentru a face performanță la nivel înalt. Românii trăiesc cu ideea greșită că rămânând în România nu pot face performanță. Bianca este o campioană a Canadei, iar propunerea Simonei pentru noi este să fim campionii pentru România. 

Trebuie să mulțumim și părinților Simonei care nu au ales ideea finanțării unei alte țări și a jucat pentru un alt steag. Asta este propunerea mea, să spună povestea unei alegeri; alegerea unui român de a face performanță sub steagul României.Dacă românii vor alege să lupte sub un alt steag nu vom avea o Românie mai bună”, a scris Cosmin Hodor pe pagina sa de Instagram. 

View this post on Instagram

Astazi, Simona, ne-a aratat odata in plus, ca nu este nevoie sa pleci din Romania pentru a face performanta la nivel inalt; romanii traiesc cu ideea gresita ca ramanand in Romania nu pot face performanta. Bianca este o campioana a Canadei iar propunerea Simonei pentru noi este sa fim campionii pentru Romania. Trebuie sa mulțumim si parintilor Simonei care nu au ales ideea finantarii unei alte tari si a juca pentru un alt steag. Asta este propunerea mea, sa spuna povestea unei alegeri; alegerea unui roman de a face performanta sub steagul Romaniei si ca daca romanii vor alegee sa lupte sub un alt steag nu vom avea o Romanie mai buna! 🇷🇴 @simonahalep #romania🇹🇩 #romanianfedcupteam #romaniandaviscupteam #fighter #proud #performance #sports #makinghistory

A post shared by Cosmin Hodor (@cosmin_hodor) on

Cosmin Hodor a fost mangerul de la Stejarii Country Club, iar în trecut a mai ocupat funcția de director al turneului ATP de la București.

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU // Cosmin Hodor, PR-ul Simonei Halep, postare dură pe Instagram: „Nu vom avea o Românie mai bună dacă românii aleg să lupte sub un alt steag”

Rezumatul meciului Halep - Andreescu: 

Vezi și: 

Simona Halep, postare amuzantă pe Twitter după primul meci de la revenirea lui Darren Cahill

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (108)
mishu_74
mishu_74  •  29 Octombrie 2019, 23:16

cam frustrat Hodor asta...porneste un razboi care nu-i al lui si nu-l poate duce pana la capat. mesajul lui nu-i face deloc bine Simonei...dar, nah, ca romanu' nu-i niciunu...

pittt
pittt  •  29 Octombrie 2019, 22:43
Postat de cuviosul_pafnutie pe 29 Octombrie 2019, 20:26

Hai sa-ti explic altfel!In ce priveste componenta slava din limba ar,manilor,savantii au constatat ca e de origine norddunareana,nu de la slavii din sudul Dunarii!Iar componenta slava nici nu exista in sec.VI in Peninsula Balcanica, triburile slave trecand Dunarea doar dupa anul 602, cand s-a prabusit limesul danubian, odata cu rascoala si plecarea legiunilor spre Constantinopol, sub comanda centurionului Focas pe care l-au proclamat imparat!

Astea sunt teorii despre originea aromanilor, cum sunt multe altele, nu vreau sa intru in povesti. Majoritatea istoricilor sustin ca ei se trag din dacii sud-dunareni, alungati de slavi si mai apoi aflati pe pamanturi straine sub bataia imperiilor care au cucerit si au pierdut teritoriile respective. Ca aromani au fost atestati atunci, dar apar in diferite scrieri ca vlahi inca de prin anii 600.

347655969058390
Ion Popescu  •  29 Octombrie 2019, 21:04

@dac. Da. Asa este. Foarte corect !

Vezi toate comentariile (108)
Comentează