Comentarii (8)

rockyus  •  23 Februarie 2020, 22:21

Bravo Simona, titlul 20 in 2020 !

Ion Popescu  •  23 Februarie 2020, 17:03

Efremov s-a dovedit un antrenor inteligent. Si Teo Cercel era un preparator fizic foarte bun. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Ion Popescu  •  23 Februarie 2020, 17:03

Efremov s-a dovedit un antrenor inteligent. Si Teo Cercel era un preparator fizic foarte bun. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga  •  23 Februarie 2020, 12:22

Nu,nu e Simona noastra!E a lui Nea Stere si a lui Toni,asta e adevarul!Nu se va tine Olimpida la japonezi,o sa vedeti....si daca are chf,se duce,daca nu are chef,nu se duce!S-a speriat ea de bubitza de la tantarul anofel la Rio ....dar de coronavirus,ce o sa faca?Hop,la Toni in pantaloni!

Danut Ognean  •  23 Februarie 2020, 11:24

felicitari simona!gura mica haterilor contestatari antiromani

danbinci  •  23 Februarie 2020, 10:18

Ce ar mai fi de spus decat un bravo Simona, si felicitari. Per ansamblu mi-a placut atitudinea ei pe tot parcursul turneului de la Dubai. Personal cred ca acum a ajuns la maturitatea necesara incat mentalul sa decida soarta unui meci. Din punct de vedere fizic Simona a fost pregatita bine intodeauna. Sper din tot sufletul sa o mai vedem jucand. A invatat sa controleze si sa gestioneze bine momentele dificile dintr-un meci, intorcand rezultatele in favoarea ei. Nu stiu daca vom mai avea curand o jucatoare de nivelul ei. Pentru noi ca Romani ce a facut ea in WTA este de domeniul fantasticului.

valeri.gazzaev.the.great  •  23 Februarie 2020, 09:55

Felicitari Simonei pt acest titlu binemeritat, si de asemenea, as dori sa remarc interventiile antrenorului artemon apostu-efremov, care a fost providential in pauzele intre gameuri, ajutand-o pe Simona sa depaseasca momente grele in perioade cheie ale meciului. Titlul acesta i se datoreaza si lui. E placut sa vezi ca avem si antrenori romani de calitate.

Claudio Florian  •  23 Februarie 2020, 08:53

Acum elogii, cand pierde jigniri, delirul si hatereala lui geambasu, care isi proiecteaza frustrarile asupra oricarui sportiv roman. Acum va scrie un "blog" in care isi va arata din nou ipocrizia.

Comentează