SPORTURI  »  TENIS  »  FRANȚA - ROMÂNIA FED CUP

SIMONA HALEP - CAROLINE GARCIA // VIDEO+FOTO De aici a plecat revenirea FABULOASĂ din primul set! Halep, reacție incredibilă de descătușare după un punct teribil

Simona Halep - Caroline Garcia // FOTO: Raed Krishan +12   FOTO
Simona Halep - Caroline Garcia // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 aprilie 2019 14:59

Simona Halep (2 WTA) a învins-o pe Caroline Garcia (21 WTA), scor 6-7, 6-3, 6-4, ducând România în avantaj în confruntarea cu Franța. 

Franțuzoaica a câștigat primul set la tie-break, însă Halep a reușit câteva lovituri de pe altă planetă pe durata primului set. 

Până să apuce să-și găsească reperele, Simona s-a văzut condusă cu 4-0 în primul set. Românca a greșit mult și i-a permis adversarei să se distanțeze, spre stupoarea sutelor de români din tribune. 

Cum tenisul e un sport în care o astfel de diferență nu e insurmontabilă, Halep a schimbat registrul jocului, a devenit mai agresivă și a reușit o improbabilă egalare. Descătușarea a venit după un punct superb câștigat de Simona când era condusă cu 1-4.

Reacția Simonei, una de descătușare absolută, spune totul: 

Mai mult, Halep a trecut apoi în avantaj, a avut 5-4 și 30-0, avantaj recuperat însă ulterior de Garcia, care s-a impus în tie-break. 

Urmărește aici desfășurarea meciului Simona Halep - Caroline Garcia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dumitavi
dumitavi  •  21 Aprilie 2019, 18:35
Postat de knuty pe 21 Aprilie 2019, 16:14

Comportament de COCALAR!!!

Daca te referi la comentariul pe care l-ai facut, nimic mai adevarat!

knuty
knuty  •  21 Aprilie 2019, 16:14

Comportament de COCALAR!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează