SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI // FOTO Probleme pentru Simona Halep în setul doi al finalei cu Wozniacki: fizioterapeutul i-a luat tensiunea

FOTO: Reuters +4   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 ianuarie 2018 11:52

În setul doi al finalei de la Australian Open dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki, la scorul de 3-2, Simona Halep a cerut intervenția fizioterapeutului. 

Deși toată lumea se aștepta ca Simona Halep să acuze probleme la gleznă, fizioterapeutul i-a măsurat româncei tensiunea. 

Românca a păruit epuizată, vizibil deranjată de căldura de la Melbourne, iar limbajul său corporal a arătat extrem de îngrijorător. 

Duelul dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki poate fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Eurosport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
131139337366621
Mircea Hortensiu Tomuș  •  28 Ianuarie 2018, 23:04

La AUSTRALIAN OPEN s-au coalizat mai multte forte anti-Simona, in asa fel ca, daca ajunge in finala sa fie cat mai uzata fizic atat datorita programului, cat si a conditiilor atmosferice(a caldurii excesive). Si le-a reusit cu varf si indesat. Daca as fi prganismul mondial in materie de tenis de camp, asi amenda pe cei ce au organizat turneul co o amenda usturatoare, pentru ca a pus in pericol viata unor sportive(nu numai a Simonei Halep), neluand la timp , desi aveau mijloace la indemana, a masurilor necesare normalitatii jocului de tenis.

10202925648180625
Eugen Qy  •  27 Ianuarie 2018, 15:10

Simonei , negresa nu i-a facut masaj asa cum i-a facut la 4-3 pentru Simona in decisiv Carolinei !!! E CLAR NU !!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close