SPORTURI  »  TENIS  »  FINALA AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI / Reacție emoționantă a Simonei după finala cu Wozniacki! Halep nu și-a putut stăpâni lacrimile!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 ianuarie 2018 08:31

Simona Halep (1 WTA) a pierdut finala Australian Open contra lui Caroline Wozniacki, scor 6-7, 6-3, 4-6 , și nu și-a putut stăpâni lacrimile în timpul declarațiilor din timpul festivității de premiere. 

"Nu este ușor să vorbesc acum. Vreau să o felicit pe Caroline și întreaga sa echipă. Să-l felicit pe tatăl tău pentru tot ce a făcut. A fost un turneu foarte bun pentru mine.  Nu am început foarte bine, m-am accidentat.

Sunt tristă, nu am putut câștiga. Caroline a fost mai bună decât mine. Sunt tânără, sigur voi mai avea oportunități.

Vreau să îi mulțumesc echipei mele, oamenilor care mă privesc. E păcat că nu am reușit nici a treia oară. Poate a 4-a va fi cu noroc. Vă mulțumesc pentru sprijin. Ne revedem anul viitor, tot aici", a declarat Halep.

Alte articole despre finala australian open

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
haideusicfr
haideusicfr  •  27 Ianuarie 2018, 20:53
Postat de tihi pe 27 Ianuarie 2018, 17:09

Da, urmaresc cu atentie toate meciurile si la simplu si la dublu.Abia astept finala Cilic-Federer,si finala la dublu mixt cu Babos Timea,care chiar ieri a mai castigat si la dublu feminin pe langa Mladenovic,astfel Babos Timea devenind dublu finalista si castigatoare in acest an la Australian Open.

ia o pauza ma ,bea un baraczpalinca ,manca un kurtos colac si lasa comentariile rautacioase la adresa Simonei .Si laudative la adresa lui Wosniaki asta si a lui Timea .

liverpool_33
liverpool_33  •  27 Ianuarie 2018, 19:15

daca erai putin atent..sa nu zic altfel, ai fi vazut c-a jucat cu pantofi adidas incaltata..Rochia nu cred ca ar fi accidentat o in vreun fel.

ares123
ares123  •  27 Ianuarie 2018, 18:18
Postat de maimonide pe 27 Ianuarie 2018, 15:01

ea s-a accidentat si din cauza echipamentului prost... asa e cand te lacomesti.

Bravo...ca orice roman care se respecta..le stii pe toate. Postacul roman isi da cu parerea despre orice...e specialist in orice, chiar daca e bata.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează