SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI // IMPERIALĂ! Simona Halep, statistică magnifică în setul 2 cu Wozniacki

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 ianuarie 2018 12:21

În ciuda problemelor fizice pe care le-a arătat începând cu jumătatea setului secund, Simona Halep a reușit cumva să câștige setul și să echilibreze finala cu Caroline Wozniacki. După ce a pierdut primul set la tie-break, Simona s-a impus cu 6-3 și a trimis finala în decisiv.

Serviciul Simonei Halep a fost la parametri maximi în setul secund, aceasta fiind și cheia care a decis manșa secundă: românca a salvat toate cele 7 mingi de break pe care și le procurase Wozniacki. 

Cel mai intens game de pe serviciul Simonei a fost chiar la 5-3, când românca trebuia să servească pentru a închide setul: a salvat într-o manieră entuziasmantă 3 mingi de break, reușind ulterior să-și adjudece manșa secundă. 

Duelul dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki poate fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Eurosport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează