SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep coboară un loc în clasamentul WTA » Ajunge pe poziția pe care n-a mai fost din 2013

Simona Halep / Sursă foto: Imago Images +37   FOTO
Simona Halep / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 16 august 2021 13:40 / Actualizat luni, 16 august 2021 14:29

Simona Halep (29 de ani) a mai coborât o poziție în clasamentul WTA. Săptămâna aceasta, ea participă la turneul de la Cincinnati, unde sper să-și reintre în ritm după trei luni de inactivitate. 

În clasamentul mondial care a fost publicat oficial azi, Halep se află pe locul 14 mondial, în coborâre cu o poziție față de săptămâna trecută. 

Cel mai recent s-a găsit pe treapta a 14-a WTA pe 28 octombrie 2013, chiar înaintea turneului de la Sofia, Tournament of Champions, pe care l-a câștigat, urcând apoi pe 11.

Simona Halep: „Când ești accidentat, te simți trist și dezamăgit”

Simona a mărturisit că în perioada de pauză s-a uitat doar sporadic la meciuri, chiar dacă a fost vorba de Wimbledon sau Jocurile Olimpice. „Doar câteva mingi, câteva game-uri, dar fără să acord multă atenție. A fost prea dureros să urmăresc partide. Când ești accidentat, te simți trist și dezamăgit. 

Nu e o idee prea bună, în opinia mea, să stai și să te uiți la meciuri”, a elaborat ea. „Timpul petrecut acasă a fost grozav însă. Am fost cu familia mea, cu prietenii. Aveam nevoie de această întrerupere ca să-mi încarc bateriile, întâi mintal, apoi fizic. Știu că nu e bine să iei o pauză în mijlocul sezonului, dar încerc să văd partea pozitivă”, a încheiat ea.

Umărul Simonei Halep e OK

Ritmul fluctuant la serviciu din timpul partidei de la Montreal, în setul secund și al treilea, a venit din cauza oboselii, a lămurit Simona situația. „Am simțit umărul obosit pentru că a trebuit să joc la un nivel înalt, foarte puternic, iar ea a lovit mingea extrem de tare”, a spus Halep, referindu-se la adversara Collins. 

„Nu are nicio legătură cu accidentarea", a adăugat. În luna martie, românca s-a retras de la Miami din cauza unei probleme la umăr care, a explicat atunci, își făcuse simțită prezența încă de la Australian Open, din meciul cu Ajla Tomljanovic din turul secund.

FOTO Simona Halep: momente de neuitat din carieră

+33 FOTO

Roger Federer se operează din nou la genunchi și ratează US Open: „Voi fi în cârje, sper să mai revin”

Sorana Cîrstea, colaborare de top! Noul antrenor a pregătit-o pe Ana Ivanovic, dar și pe marea surpriză de la Wimbledon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează