SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

SIMONA HALEP // Conferința liderului mondial înainte de startul US Open: "Am avut o tragere la sorți foarte dificilă, va fi greu" » Ce spune despre șansele de a câștiga turneul

FOTO: Twitter US Open
FOTO: Twitter US Open

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 august 2018 10:31

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a avut un discurs moderat la conferința de presă de dinaintea turneului de la US Open. Jucătoarea noastră se așteaptă la un duel extrem de complicat cu Kaia Kanepi și vorbește despre șansele sale de a se impune la Flushing Meadows.

  • Liderul mondial va evolua în primul tur împotriva estonei Kaia Kanepi (33 de ani, 44 WTA). Partida va avea loc luni, la ora României 18:00, pe a doua arenă a turneului, "Louis Armstrong".  Meciul va fi la Eurosport și liveTEXT pe GSP.ro.

"Desigur, e o tragerea foarte grea pentru mine. Anul trecut am pierdut în prima rundă, deci nu poate fi mai rău de atât. Mă simt încrezătoare, cred că am jocul necesar pentru a câştiga în faţa ei, dar e foarte periculoasă. Da, e foarte dificil, o tragere la sorţi foarte grea. Va fi o adevărată provocare.

Pot spune că am o mare şansă la acest turneu, dar e greu de spus că eu sunt favorită, chiar dacă sunt prima în lume. Toată lumea joacă la cel mai bun nivel. Fiecare meci e foarte dificil. Mă gândesc doar la primul meci. Dacă-l voi câştiga, mă voi concentra pe următorul şi tot aşa".

"Ceva s-a schimbat înăuntrul meu"

Simona a vorbit despre schimbarea sa de atitudine după ce a câștigat primul trofeu de Mare Șlem, anul acesta la Roland Garros

"Nu mai simt presiunea, ceva s-a schimbat înăuntrul meu. Sunt mult mai relaxată. Aveam două vise: să ajung numărul unu şi să câştig un Mare Şlem. Întotdeauna am spus că nu eşti un număr unu adevărat dacă nu câştigi şi un trofeu major.

După Roland Garros, chiar am început să cred că sunt numărul unu real. Atunci când crainicul te anunţă ca număr unu şi câştigătoare la Roland Garros e un moment foarte special şi foarte drăguţ. Dar atunci când începi meciul uiţi că eşti numărul unu şi de titlurile din palmares. Ai doar lupta care te aşteaptă şi trebuie să lupţi, deci asta şi fac!", a spus Simona la conferința de presă premergătoare startului turneului.

Vezi și

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
mirabilandia07
mirabilandia07  •  26 August 2018, 22:35

Simona Halep va fi noua regina a tenisului in America!

un_gazar
un_gazar  •  25 August 2018, 22:03
Postat de knuty pe 25 August 2018, 11:59

halep are in vocabular apr.100 de cuvinte!!!Tragere dificila,sper sa joc BINE,sa joc un tenis BUN,ma simt foarte BINE,am jucat foarte BINE!....La ce nivel a ajuns tenisul feminin daca asta e nr.1 mondial????!!!!

Un serviciu puternic si niste retururi bune fac cat toate cuvintele din dictionar..

un_gazar
un_gazar  •  25 August 2018, 22:01

Hai Simona! Inca un Grand Slem si o sa mai inchizi niste guri...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close